Waarom zij zijn aangesloten bij Greyt (zelfs in Corona tijd)

Sinds het bestaan van Greyt hebben we talloze gesprekken gevoerd met CFO’s, Controllers en Finance talenten. Allen met een interesse in Greyt, en allen met een andere invalshoek. Aansluiten bij Greyt is namelijk niet op een bepaald punt of moment in de tijd te vatten. Het is – vanuit onze ervaring – een combinatie van meerdere factoren met 1 hele sterke gemene deler: verbinding.

Wie kan beter vertellen waarom ze zijn aangesloten bij Greyt dan de Greyt CFO’s zelf. Van oude garde tot net aangesloten, lees zelf wat hen heeft doen besluiten om aan te sluiten bij Greyt. En vooral: wat hen dit oplevert.

Rolf Schudde
Rolf Schudde
Greyt since 2016

“Waarom ik ben aangesloten bij Greyt? Het is voor mij de unieke combinatie om zelfstandig te opereren én wel collega’s te hebben die willen delen en vermenigvuldigen. Het collectief is de basis onder je voeten om op terug te kunnen vallen: qua kennis, sparringpartners, sales en voor mij heel belangrijk sociaal. Met elkaar zijn wij veel meer dan ieder alleen en dat bieden we onze klanten.”

Hans Huiszoon
Hans Huiszoon
Greyt since 2019

“Voor mij was de grootste overweging om aan te sluiten bij Greyt toch wel het zelfstandig kunnen ondernemen mét een team van collega’s naast je. Echt onderdeel zijn van een cooperatie van top financials. Greyt biedt een kwalitatief sterk kennis netwerk op mijn vakgebied (en daar buiten) zodat we alle klantvragen aan kunnen. Ook in combinatie met onze business partners. Er heerst een leer- en ontwikkelomgeving, innovatie en tools nemen we serieus. Ook vanuit de onboarding wordt er veel aandacht besteed aan marketing & sales, ons Clubhuis speelt daar een excellente rol in. Ook de samenwerking met elkaar wordt opgezocht in gave events waar ook fun een groot onderdeel is. Greyt is de leukste club van financials in Nederland!

Ralf van den Berg - CFO bij Greyt sinds 2019
Ralf van den Berg
Greyt since 2019

“In mijn stap naar Greyt vond ik veel overeenkomsten en gedachten met dit blog van Johan de Boer. Voor jezelf beginnen heeft zoveel meer voordelen als je dat doet binnen een organisatie waar iedereen het al een keer heeft meegemaakt. Binnen Greyt heerst er veel energie, samenwerking en ook pro activiteit. We pakken het samen op, delen en verbinden. De stap naar eigen ondernemer en ook CFO bij Greyt is voor mij nog steeds absoluut de juiste keuze gebleken als volgende stap in mijn carrière.”

Arthur Paping
Arthur Paping
Greyt since 2019

“Er zijn vergelijkbare initiatieven tot samenwerking van Finance professionals, maar geen van deze netwerkorganisaties had zijn toekomstvisie zo helder geformuleerd als Greyt. Bijkomende toegevoegde waarde is de backoffice – ons Clubhuis – waar recruitment, marketing en community van professioneel niveau is en staat als een huis. Greyt CFO’s worden met name geselecteerd op eigenschappen als ondernemersdrive, business development ambitie maar bovenal ‘eerst delen en dan vermenigvuldigen’. Met andere woorden, een wens tot het aangaan van een lange termijn commitment en echte onderlinge samenwerking. Ook de 40+ CFO generatie gelooft in het ‘Greyt business model’, een beweging die we ten zeerste toejuichen.”

Bert van der Meer - CFO bij Greyt sinds 2018
Bert van der Meer
Greyt since 2018

“Sinds ik Greyt CFO werd merk ik drie belangrijke verschillen met mijn eerdere bestaan als zelfstandige, waardoor ik méér kan betekenen voor mijn klanten.  

  1. Ik kan putten uit de ervaring en kennis van 25 collega CFO’s & Controllers en strategische business partnerships. Dat hebben we goed georganiseerd binnen onze Circles, met calls, meetings en events. Online én offline. Daardoor is betrouwbare kennis en ervaring dichterbij en dat merken mijn klanten.
  2. Door het delen van onze netwerken delen we leads met elkaar. En we geven klanten keuze, op basis van onze beschikbaarheid en specialisme. Zo krijgt een klant de beste match op de opdracht en kunnen wij ons specialisme verdiepen.
  3. In samenwerking met ons zusterbedrijf All Your BI bieden we mix van data en Finance. All Your BI bouwt kneitergoede dashboards en ondersteunt op de infrastructuur voor Power BI. Het is een verrijking voor ons als CFO’s, maar nog meer voor de klant.”
Ben jij onze nieuwe collega CFO?

We zijn altijd op zoek naar ondernemende top financials. Hebben de verhalen van onze collega’s jou geïnspireerd en nieuwsgierig gemaakt naar Greyt? Meld je hier aan voor een persoonlijke kennismaking.