Whitepaper Scaling-up Finance

Na het lezen van deze whitepaper weet je wat er moet gebeuren in welke groeifase en wat de waarde van een (parttime) CFO is in iedere fase.
GREYT KLANTCASE

Wanneer is het tijd om een CFO in je scale-up te brengen?

Wat doe je op Finance in welke groeifase?

Hoe zorgt een CFO dat jouw bedrijf op een evenwichtige
en (financieel) gezonde manier kan groeien?

En we geven je mee – uit onze eigen ervaring – wat de valkuilen voor een ondernemer zijn en waar de Finance focus moet liggen per groeifase.

Wanneer is het tijd om een CFO in je scale-up te brengen?

Jij bent een (scale-up) ondernemer die vol ambitie en passie voor jouw product of dienst, een bedrijf is gestart. En je wilt weten hoe je de onderneming een level verder brengt. In deze whitepaper vertellen wij je over de groeifases van elk bedrijf, zodat je weet waar je nu bent en waar je naartoe gaat. En we vertellen je wanneer en waarom het tijd is om een stappen te maken in Finance.

In deze whitepaper hanteren we de groeifases zoals die door Scale-Up Company en door Verne Harnish (auteur van het boek Scaling Up) worden gebruikt:

  • Start-up Fase (Pioniersfase): tot 8 medewerkers
  • Rollercoaster Fase (Organisatiefase): 8 – 25 medewerkers
  • Puber Fase (Managementfase): 25 – 50 medewerkers
  • Scale-up Fase (Delegeerfase): 50 – 150 medewerkers
  • Flow Fase (Standaardisatiefase): meer dan 150 medewerkers.
DSC 9375 79

Het succes van een Greyt CFO

15+ jaar ervaring

Greyt CFO's brengen ten minste 15 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record. 

Parttime, Interim of Projectmatig

Een Greyt CFO of Controller kan al vanaf één dag per maand aanhaken. Onze samenwerking kan fulltime, parttime, interim of op projectbasis zijn. Tijdelijk of juist voor de lange termijn. Zo bieden wij elke organisatie van start-up tot grootbedrijf toegang tot de beste Finance ervaring.

Best Fit Selectie

Greyt garandeert de beste CFO's en werkt uitsluitend met eigen mensen. Met 35+ CFO's en Controllers uit diverse branches weten wij elke organisatie te matchen met een best fit CFO.

1 Greyt CFO = 35+ Finance experts

Greyt is de sterkste CFO club van Nederland, een echte coöperatie. Samenwerken met Greyt betekent toegang tot de kennis, expertise en het brede netwerk van alle Greyt CFO's, ons controller team en partnernetwerk.

Bespreek jouw vraag direct met een CFO

Martijn Wassink - CEO bij Greyt

Leg ons jouw uitdaging voor. Wij brengen je in contact met de juiste CFO.

Neem contact met ons op of je kan ons direct benaderen op:

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.