Greyt zoekt top financials
met ondernemersdrive

Wij zoeken ervaren top financials met ondernemersdrive die het verschil weten te maken bij groeiende MKB bedrijven en scale-ups. Energieke professionals die op zoek zijn naar ‘the best of both worlds’: zelfstandig ondernemen als Greyt CFO met je eigen klantenportefeuille maar wel vanuit een professionele coöperatie waar je onderdeel van bent. Samen ondernemen en verbinden. Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij klaar voor de stap naar Greyt?

Je bent een ervaren CFO óf financial met ambitie om CFO te worden en hebt nu vooral het gevoel dat je ‘’op de zaak past".

Je zoekt uitdaging en hebt behoefte aan meer vrijheid in de vorm van het ondernemerschap. Je weet alleen nog niet op welke manier je dit kunt of wilt vormgeven.

 

Je werkt als interim-CFO, maar mist de verbinding met het bedrijf en met collega’s. Je hebt behoefte aan ‘meer’, maar dan wel met de vrijheid van het ondernemerschap.

 

Je bent een zelfstandig (parttime) CFO en houdt van het ondernemerschap. Maar je mist de mogelijkheid om te sparren met vakgenoten, om zo nog meer kwaliteit te kunnen bieden aan je klanten.

Je bent een ervaren top financial met ondernemersdrive die een goede work-life balance zoekt. Dat betekent niet dat je per se parttime wilt werken; je wilt vooral zelf bepalen wanneer je werkt.

Meer weten? Lees ons whitepaper: Succcesvol zijn als parttime CFO

Greyt Whitepaper Succesvol CFO NL Pagina 01

Wat zijn de uitdagingen van een parttime CFO?

Wat is het werkveld van een parttime CFO?

Welke competenties heb je nodig als parttime CFO?

Ook delen we in dit whitepaper hoe we de toekomst van de parttime CFO zien.

Wie is de Greyt CFO?

Ondernemer

Net als onze klanten, ben je zelf ook ondernemer. Het is  jouw drive om waarde toe te voegen aan ambitieuze groei ondernemingen. Daardoor weet je ook heel goed je eigen succes te bepalen. De kennis en ervaring die je de afgelopen 15+ jaar hebt opgebouwd neem je hierin mee. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor jouw eigen succes, en die van jouw klanten en collega’s.

Financial

Wat voor branche- en of vakkennis je ook meeneemt, in de kern ben je een financial. Daar ligt de kracht van alle Greyt CFO’s en Controllers. Je praat en denkt mee op directieniveau, maar deinst er niet voor terug om zelf met de voeten in de modder te staan. Zo ben je in staat om de brug te slaan tussen strategie en operatie.

MKB & Scale-Ups

Jouw passie voor het MKB en scale-ups is jouw onderscheidend vermogen. Je kent de uitdagingen van bevlogen ondernemers, omdat je zelf op die stoel hebt gezeten en de taal van de ondernemer spreekt en verstaat.

Toekomstgericht

Je bent energiek, proactief en toont lef, altijd met een blik gericht op de toekomst. Jij ziet kansen en weet ze ook te benutten. Als persoon ben je een verbinder en je bezit een intrinsieke motivatie om relaties te bouwen en te onderhouden.


"Sinds ik Greyt CFO werd merk ik belangrijke verschillen met mijn eerdere bestaan als zelfstandige, waardoor ik méér kan betekenen voor mijn klanten"

Bert van der Meer | Greyt since 2018


"Er zijn vergelijkbare initiatieven tot samenwerking van Finance professionals, maar geen van deze netwerkorganisaties heeft zijn toekomstvisie zo helder geformuleerd als Greyt"

Arthur Paping | Greyt since 2019


"Voor jezelf beginnen heeft zoveel meer voordelen als je dat doet binnen een organisatie waar iedereen het al een keer heeft meegemaakt. De stap naar eigen ondernemer en ook CFO bij Greyt is voor mij nog steeds absoluut de juiste keuze gebleken als volgende stap in mijn carrière."

Ralf van den Berg | Greyt since 2019

DCIM100MEDIADJI_0069.JPG

Waarom zij zich aansloten bij Greyt

Wie kan beter vertellen waarom ze zijn aangesloten bij Greyt dan de Greyt CFO’s zelf. Van oude garde tot net aangesloten, lees zelf wat hen heeft doen besluiten om aan te sluiten bij Greyt. En vooral: wat hen dit oplevert.

Greyt is met trots de CFO van...

Greyt heeft een heel divers scala aan klanten. Zo zijn wij bij veel scale-ups als parttime CFO actief, maar ook bij middelgrote en grote bedrijven zijn wij goed vertegenwoordigd. Daarnaast werken we ook regelmatig met investeringsmaatschappijen.

Het ontstaan en het succes van Greyt

Greyt bestaat sinds 2012. We zijn opgericht omdat we een hele duidelijke behoefte zagen in de MKB markt. Waar het binnen het grootbedrijf logisch is om een fulltime CFO in dienst te hebben, is dit binnen het MKB bijna nooit het geval. Simpelweg door een gebrek aan budget, of een gebrek aan complexiteit binnen de organisatie waardoor een top financial niet op fulltime basis uitgedaagd kan worden. Het gevolg is dat veel ondernemers volledig terugvallen op hun accountant voor hun advies behoefte.

Precies daar is Greyt op ingesprongen. Wij voorzien ambitieuze MKB organisaties en scale-ups met de beste finance professionals uit de branche. Dit vullen wij in op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Altijd structureel betrokken en aanwezig wanneer het nodig is. Dat maakt onze oplossing passend, maakbaar en betaalbaar. Het succes is bewezen, inmiddels heeft Greyt ruim 500 bedrijven geholpen met groei.

Greyt_pand_front

De voordelen van Greyt

Onze verbindende en drijvende kracht maakt ons vandaag de dag marktleider in Nederland. Aansluiten bij Greyt levert een hoop voordelen op.

 • Coöperatief samenwerken

  Bij Greyt ondernemen we samen. Dit uit zich ook in onze bedrijfsstructuur: Greyt is een coöperatie. We maken samen belangrijke keuzes, delen de winst en gaan een langere termijn verbintenis met elkaar aan. Greyt CFO's praten dus niet alleen bij hun klanten, maar ook bij Greyt zelf mee over strategische bedrijfskeuzes. In de praktijk betekent dit dat je een half jaar na je aansluiting bij Greyt lid kunt worden van de coöperatie. Het winstdeel per deelnemer wordt bepaald op basis van de hoogte van de omzet die dat jaar is behaald.

 • Offline en online bijeenkomsten

  Verbinding staat centraal binnen Greyt. Het uitdragen van onze kernwaarden, strategie, succespijlers en doelen komt allemaal samen tijdens onze bijeenkomsten. Op vaste momenten in het jaar komen we samen en werken we op persoonlijk, regionaal en landelijk niveau aan ons gezamenlijke succes. Onze halfjaar bijeenkomsten met overnachting zijn de uitblinkers waar sociaal en samenwerken echt goed samenkomen.

 • Flexibel en zelfstandig ondernemen met een Greyt team

  Het team van Greyt collega's staat niet achter je, maar naast je. Als Greyt CFO heb je toegang tot de kennis en ervaring van 35+ collega CFO’s en Controllers. Allen met een ijzersterke basis in Finance, maar elk met een andere branche- en vak expertise. Daarnaast heb je de vrijheid om jouw agenda naar eigen wens in te delen en bij te dragen aan het gezamenlijke succes van Greyt.

 • Controller Pool

  Als Greyt CFO heb je ook toegang tot onze eigen pool van Controller talenten. Jonge professionals die je bij jouw klanten kan inzetten voor de taken en klussen waar jezelf niet aan toe komt of waarvoor binnen de organisatie de mankracht nog niet is. CFO’s en Controllers werken succesvol samen en leveren toegevoegde waarde.

 • Kennis & innovatie

  We zorgen dat je de markt op gaat met een goed gevulde rugzak. Dit begint met de bewezen producten, tools en trainingen waar je toegang tot krijgt bij jouw onboarding. Van marketing tot aan business intelligence. Maar ook daarbuiten blijven we innoveren op het gebied van tools, samenwerkingen en CFO thoughtleadership.

 • Volledige ondersteuning vanuit ons Clubhuis

  In ons Clubhuis in Rotterdam zit een team van enthousiaste professionals dat volledig ondersteunend werkt aan de Greyt propositie. Hier zitten naast de directie ook de marketeers, community manager, office manager en BI specialisten van All Your BI. Gezamenlijk ontzorgen en versterken we alle Greyt financials op het gebied van recruitment, marketing, community en reporting.

Herken jij jezelf in ons verhaal? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!