GREYT ZOEKT CFO'S MET ONDERNEMERSDRIVE

Wij zoeken ervaren CFO’s met ondernemersdrive die het verschil weten te maken bij groeiende MKB bedrijven en scale-ups. Energieke professionals die op zoek zijn naar ‘the best of both worlds’: zelfstandig ondernemen als CFO met je eigen klantenportefeuille maar wel vanuit een professionele coöperatie waar je onderdeel van bent. Samen ondernemen en verbinden. Ben jij onze nieuwe collega CFO?

Je bent al jaren succesvol interimmer maar mist de verbinding met het bedrijf en collega’s die je wel hebt als je ergens vast in dienst bent. Daarnaast wil je geen kleine schakel zijn van een groot geheel maar echt impact maken. Je bent op zoek naar ‘meer,’ waar je jouw kwaliteiten volop kan inzetten maar waarbij je niet vastzit in een loondienstverband.

Je bent een zelfstandig financieel adviseur met een goedlopende praktijk, maar je merkt dat je jouw klanten niet in de volle breedte kunt bedienen. Je bent uiteraard zelf geen specialist in alles, en via je netwerk lukt het niet altijd om de behoefte van je klant snel in te vullen. “Nee” verkopen voelt niet goed, en daardoor stap je soms in de valkuil dat je te veel hooi op je vork neemt.

Je hebt een groot netwerk met potentie en je wilt graag ondernemen. Maar in je eentje krijg je een goed en volledig businessmodel lastig van de grond. Je zoekt een oplossing die jou hierin ondersteunt, zodat jij focus kunt leggen op het bedienen van je klanten en het uitbouwen van je business.

Wie is de Greyt CFO?

Ondernemer

Net als onze klanten, ben je zelf ook ondernemer. Het is  jouw drive om waarde toe te voegen aan ambitieuze groei ondernemingen. Daardoor weet je ook heel goed je eigen succes te bepalen. De kennis en ervaring die je de afgelopen 15+ hebt opgebouwd neem je hierin mee. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor jouw eigen succes, en die van jouw klanten en collega’s.

Financial

Wat voor branche- en of vakkennis je ook meeneemt, in de kern ben je een financial. Daar ligt de kracht van alle Greyt CFO’s en Controllers. Je praat en denkt mee op directieniveau, maar deinst er niet voor terug om zelf met de voeten in de modder te staan. Zo ben je in staat om de brug te slaan tussen strategie en operatie.

MKB & Scale-Ups

Jouw passie voor het MKB en scale-ups is jouw onderscheidend vermogen. Je kent de uitdagingen van bevlogen ondernemers, omdat je zelf op die stoel hebt gezeten en de taal van de ondernemer spreekt en verstaat.

Toekomstgericht

Je bent energiek, proactief en toont lef, altijd met een blik gericht op de toekomst. Jij ziet kansen en weet ze ook te benutten. Als persoon ben je een verbinder en je bezit een intrinsieke motivatie om relaties te bouwen en te onderhouden.

Word Greyt Partner Johan de Boer

Waarom Johan de Boer Greyt CFO werd

"Verwacht geen mooi marketing praatje. Ik wil mijn verhaal vertellen in de hoop dat dit jou, de potentiële Greyt CFO, helpt in je overweging om bij ons aan te sluiten."

Het ontstaan en het succes van Greyt

Greyt bestaat sinds 2012. We zijn opgericht omdat we een hele duidelijke behoefte zagen in de MKB markt. Waar het binnen het grootbedrijf logisch is om een fulltime CFO in dienst te hebben, is dit binnen het MKB bijna nooit het geval. Simpelweg door een gebrek aan budget, of een gebrek aan complexiteit binnen de organisatie waardoor een CFO niet op fulltime basis uitgedaagd kan worden. Het gevolg is dat veel ondernemers volledig terugvallen op hun accountant voor hun advies behoefte.

Precies daar is Greyt op ingesprongen. Wij voorzien ambitieuze MKB organisaties en scale-ups met de beste CFO’s uit de branche. Dit vullen wij in op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Altijd structureel betrokken en aanwezig wanneer het nodig is. Dat maakt onze oplossing passend, maakbaar en betaalbaar. Het succes is bewezen, inmiddels hebben Greyt CFO’s ruim 500 bedrijven geholpen met groei.

Greyt_pand_front

De voordelen van Greyt

Onze verbindende en drijvende kracht maakt ons vandaag de dag marktleider in Nederland. Aansluiten als CFO bij Greyt levert een hoop voordelen op.

 • Zelfstandig ondernemen met een Greyt team

  Het team van Greyt CFO’s staat niet achter je, maar naast je. Als Greyt CFO heb je toegang tot de kennis en ervaring van 20+ collega CFO’s en Controllers. Allen met een ijzersterke basis in Finance, maar elk met een andere branche- en vakexpertise.

 • Kennis & innovatie

  We zorgen dat je de markt op gaat met een goed gevulde rugzak. Dit begint met de bewezen producten, tools en trainingen waar je toegang tot krijgt bij jouw onboarding. Van marketing tot aan business intelligence. Maar ook daarbuiten blijven we innoveren op het gebied van tools, samenwerkingen en CFO thoughtleadership.

 • Volledige ondersteuning vanuit ons Clubhuis

  In ons Clubhuis in Rotterdam zit een team van enthousiaste professionals dat volledig ondersteunend werkt aan de Greyt propositie. Hier zitten naast de directie ook de marketeers, community manager, office manager en BI specialisten van All Your BI. Gezamenlijk ontzorgen en versterken zij de CFO’s en Greyt op het gebied van recruitment, marketing, community en reporting.

 • Offline en online bijeenkomsten

  Verbinding staat centraal binnen Greyt. Het uitdragen van onze kernwaarden, strategie, waardestromen en doelen komt allemaal samen tijdens onze bijeenkomsten. Op vaste momenten in het jaar komen we samen en werken we op persoonlijk, regionaal en landelijk niveau aan ons gezamenlijke succes. Onze halfjaar bijeenkomsten met overnachting zijn de uitblinkers waar sociaal en samenwerken echt goed samenkomen.

 • Coöperatief samenwerken

  Bij Greyt ondernemen we samen. Dit uit zich ook in onze bedrijfsstructuur: Greyt is een coöperatie. We maken samen belangrijke keuzes, delen de winst en gaan een langere termijn verbintenis met elkaar aan. Greyt CFO's praten dus niet alleen bij hun klanten, maar ook bij Greyt zelf mee over strategische bedrijfskeuzes. In de praktijk betekent dit dat je een jaar na je aansluiting bij Greyt lid kunt worden van de coöperatie. Het winstdeel per deelnemer wordt bepaald op basis van de hoogte van de omzet die dat jaar is behaald.

 • Controller Talent Pool

  Als Greyt CFO heb je ook toegang tot onze eigen pool van Controller talenten. Jonge professionals die je bij jouw klanten kan inzetten voor de taken en klussen waar jezelf niet aan toe komt of waarvoor binnen de organisatie de mankracht nog niet is. CFO’s en Controllers werken succesvol samen en leveren toegevoegde waarde.

Herken jij jezelf in ons verhaal?  Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Laat via onderstaand formulier jouw CV en motivatie achter

De eerste stap is om je gegevens achter te laten via onderstaand formulier. Na een screening van jouw CV en motivatie kijken wij of jouw ervaring matcht met het profiel dat wij zoeken.

Zijn er voldoende aanknopingspunten in je CV en je motivatie? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor. Je ontvangt dan een email met daarin een link om de kennismaking in te plannen.

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek. Vooraf aan ons gesprek ontvang je uiteraard ook meer informatie van onze kant. Dit in de vorm van een video met daarin alle nodige informatie over Greyt. Zo krijg je een goed beeld van onze organisatie, klanten en werkwijze. Maar krijg je ook antwoorden op vragen als: 'Hoe ziet mijn start bij Greyt eruit?' en 'Hoe bedienen we onze klanten?'

Beantwoord in je motivatie de volgende vragen.

We krijgen graag een zo goed mogelijk beeld van jou als persoon, je werkwijze en gedachtegoed. We hechten daarom veel waarde aan uitgebreide en doordachte antwoorden op deze vragen.

 • Waarom heb je interesse om je te verbinden aan een netwerk zoals Greyt?
 • Waarom wil je graag met MKB ondernemers werken?
 • Welke ervaring heb je met het ondernemerschap?

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie & Bron

Heb je nog een vraag? Stuur dan een email naar recruitment@greyt.nl