Impact Ready

How Finance can drive longterm impact
Tijdens deze editie van Impact Ready brengen we ons netwerk van CFO’s en investeerders samen om met ons expertpanel en het publiek te discussiëren over de langetermijn waardecreatie van Finance voor de impactuitdagingen van groeibedrijven.
Francesco Gallarotti RuQHpukrN7c Unsplash

How Finance can drive longterm impact

Hoe kan je als CFO impact maken? Hoe kan je vanuit jouw financiële expertise waarde toevoegen en creëren? En wat verwacht je als investeerder van je CFO  in jouw transitie naar meer impact? Het antwoord op die vragen krijg je van ons expertpanel:

  • Dr. Willem Schramade – professor of Finance aan Nyenrode Business Universiteit
  • Diane Zandee (RC) – PhD & assistent professor aan Nyenrode Business Universiteit
  • Ferry van Halem – founder & Chief Value Officer bij Elemental
  • Frederik Deutman – Managing Partner bij SevenGen Investment Partners

Let op: dit is een CFO & investor only event. We moedigen alle investeerders aan om de CFO van je portfoliobedrijf mee te nemen als +1.

We garanderen dat je met nieuwe inzichten en connecties naar huis gaat!

Praktische informatie

Impact Ready

Datum: 11 april 2024

Tijd: 16:00 - 19:00 uur
Inclusief netwerkborrel

Impact Ready

Donderdag 11 april

Ontmoet onze sprekers

Prof. Dr. Willem Schramade
Professor of Finance aan Nyenrode Business Universiteit

Prof. dr. Willem Schramade, hoogleraar Finance aan Nyenrode Business Universiteit en lid van Nyenrode's Faculty Centre for Corporate Reporting, Finance & Tax. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in finance en ESG-advies voor nationale en internationale klanten. Zijn recente artikel, "Welke CFO stuurt op brede waarde?", biedt boeiende inzichten. Hoe maak je waarde concreet en meetbaar? Ontdek meer over zijn visie tijdens Impact Ready.

Dr. Diane Zandee
PhD & assistent professor aan Nyenrode Business Universiteit

Dr. Diane Zandee RC is gepromoveerd in de belemmeringen in accounting en financiering voor het vormgeven van de Circulaire Economie. Zij is verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en werkt daarnaast als zelfstandig consultant en helpt organisaties in hun verduurzaming, impact sturing en rapportage. Als voormalig CFO kent zij het werkveld van deze financieel professional en de rol die een CFO kan spleen in verduurzaming van organisaties.

Ferry van Halem
Founder & Chief Value Officer bij Elemental

Als strateeg, ondernemer, onderzoeker en duurzame business transformer is Ferry van Halem toegewijd aan het ontwerpen van bedrijven die milieukwaliteit, economische welvaart en sociale gelijkheid bevorderen. Zijn bijdrage aan het Impact Ready event belicht de cruciale rol van #bredewelvaart en duurzame waarde in de bedrijfsstrategie. Kijk uit naar zijn inspirerende inzichten als Chief Value Officer.

Frederik Deutman
Managing Partner bij SevenGen Investment Partners

Met 21 jaar ervaring in internationale aandeleninvesteringen, fusies en overnames gericht op klimaatverandering, brengt Frederik Deutman waardevolle kennis en een uitgebreid netwerk naar de tafel. Zijn focus op eenvoud in transactiedocumentatie en zijn technische achtergrond maken hem een kritische en effectieve investeerder. Ontdek zijn perspectief op duurzame waarde tijdens Impact Ready.

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien we ambitieuze ondernemingen van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst.

Greyt telt ruim 60 CFO’s en Controllers verspreid door heel Nederland.

Greyt Pand Arial