Impact Ready Event

Tijdens Impact Ready brengen we ons netwerk van impactondernemers en -investeerders samen om met elkaar te praten over de huidige impactuitdagingen en kansen voor start-ups en scale-ups.
Francesco Gallarotti RuQHpukrN7c Unsplash

Een event speciaal voor impactondernemers
en -investeerders

Tijdens Impact Ready brengen we ons netwerk van impactondernemers en -investeerders samen om met elkaar te praten over de huidige impactuitdagingen en kansen voor startups en scale-ups.

Dat doen we met inspirerende ondernemers en investeerders van The Food Line-up, Nationaal Groenfonds, Carbon Equity en het Impact Centre Erasmus. Zij delen hun visie en ervaring over wat een ondernemer nodig heeft om impact ready te zijn (denk aan CSRD wet- en regelgeving) en hoe investeerders beoordelen of ondernemers impact ready zijn.

Ons eigen Greyt Impact Team geeft een toelichting vanuit eigen perspectief: wie is de Chief Value Officer en wat is zijn/haar toegevoegde waarde tussen de ondernemer en investeerder?

Praktische informatie

Thema: Impact Ready

Datum: 25 mei 2023

Tijd: 16:00 - 19:00 uur
Inclusief netwerkborrel

Kas | Woerden

Impact Ready

Donderdag 25 mei

Programma

Ontmoet onze sprekers

Jacqueline Scheidsbach - Director Impact Centre Erasmus (ICE)

Jacqueline schetst voor ons vanuit academisch oogpunt de trend in impact ontwikkelingen bij organisaties. In welke valkuilen blijven we trappen en welke kansen laten we onbenut?

Maartje Nelissen - Impact ondernemer

Maartje is een bekend gezicht in de food branche (The Food Line-up | B Corp & Plant FWD). Welke praktische lessen heeft Maartje voor ondernemers die impact willen maken?

Dick Boddeüs - Head of lending bij Nationaal Groenfonds

Dick investeert en financiert al jaren in innovatieve proposities van impact bedrijven. Succes is afhankelijk van een scherpe analyse vooraf, waarbij niet alleen het financiële model moet kloppen.

Jacqueline van den Ende - Ondernemer & Investeerder

Jacqueline zit zowel als ondernemer en investeerder op de stoel bij Carbon Equity, en weet daardoor des te beter wat er vanuit beide perspectieven nodig is om impact ready te zijn. We zijn heel erg benieuwd naar haar ervaringen.

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien we ambitieuze ondernemingen van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst.

Greyt telt ruim 40 CFO’s en Controllers verspreid door heel Nederland.

Greyt Pand Arial