Werving & Selectie

CFO Executive Search & Controller Talent

Omdat wij geloven dat ieder bedrijf een krachtige CFO of ambitieuze Controller verdient.

55+ Greyt CFO's & Controllers

Scale-up netwerk

Finance Expert

Vind de perfecte kandidaat voor jouw Finance vacature

Is jouw bedrijf hard aan het groeien? Kom je tijd te kort? Maar wil je wel graag de juiste persoon aan je team toevoegen?

Greyt Werving & Selectie is er voor de snelgroeiende organisaties die op zoek zijn naar vaste invulling van hun Finance vacature.

De voordelen van samenwerken met Greyt

Met 60+ CFO’s en Controllers ademen wij Finance & Control;

Bij Greyt werken we voornamelijk met Scale-ups. Door onze focus op groeiende en ambitieuze organisaties spreken wij de taal van zowel founders als investeerders en kennen we de dynamische scale-up wereld;

Greyt is een community. Wij zijn een (financiële) partner voor jouw groeiende bedrijf. Binnen onze organisatie en ons uitgebreide netwerk, zijn er veel gelegenheden en events om te verbinden en kennis te delen;

Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kijken niet alleen naar het CV maar ook naar de potentie van de kandidaat. Zo maken wij de perfecte match;

Transparantie en duidelijkheid. De juiste verwachting creëren dat vinden wij belangrijk. Zodat jij weet waarop je kunt rekenen;

Snel schakelen. Door ons brede netwerk zijn wij in staat snel de juiste kandidaat te kunnen vinden. Direct iemand nodig? Dan hebben wij een team aan parttime/interim CFO's & controllers voor je klaar staan.

Met een flinke dosis energie en oog voor ontwikkeling en talent, zetten wij ons in voor de juiste persoon op de juiste plek.

De juiste match voor jouw vacature

Ben je op zoek naar een vaste invulling van jouw Finance vacature? Greyt staat voor je klaar om de perfecte match te vinden. 

Als CFO van ondernemend Nederland hebben wij 500+ organisaties versterkt met CFO’s en Controllers. Ons Finance netwerk is hierdoor zeer uitgebreid en divers. Vanuit de duurzame relaties die we hebben opgebouwd in combinatie met onze jarenlange ervaring in het werven en selecteren van Finance professionals weten wij wat er écht belangrijk is in de zoektocht naar de perfecte financial. En daar helpen we je graag bij.

Greyt Werving & Selectie staat voor transparantie, zorgvuldig verwachtingsmanagement en met oog voor resultaat. Wij vinden het belangrijk om écht aandacht te hebben voor jouw vraagstuk. We starten daarom altijd met een grondige inventarisatie. Zo brengen we in kaart wat de specifieke behoeften zijn, wat de cultuur is en hoe jullie ideale kandidaat eruit ziet.

Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en verwachtingsmanagement. Met een flinke dosis energie en oog voor ontwikkeling en talent van professionals, zetten wij ons in voor de juiste persoon op de juiste plek. Tussendoor houden we samen vinger aan de pols. We analyseren de voortgang, de inzichten vanuit gesprekken en de ontwikkelingen in jullie organisatie. Doortastendheid, openheid en commitment zijn onmisbare ingrediënten in de samenwerking in een dynamische arbeidsmarkt.

DSC 0597 54 Vierkant

Werving & Selectie is voor...

Ambitieuze ondernemers van startups, scale-ups en groeiend MKB die op zoek zijn naar een CFO of Controller;

CFO's die hun Finance team willen versterken, met vaste Controllers;

Investeerders die op zoek zijn naar een CFO voor één van hun participaties;

Groeiende organisaties die op zoek zijn naar nieuwe vaste medewerkers om mee te bouwen;

HR professionals die support willen bij het invullen van een Finance vacature;

Organisaties met behoefte aan een sparringpartner, financiële expertise en een visie op het bouwen van een sterk finance team.

Interview met Kristiaan

Lees het volledige interview met Kristiaan van der Weijde over de werkwijze van Greyt binnen Werving & Selectie en hoe wij ervoor zorgen dat de juiste financial bij jouw onderneming gematcht word.

Wat kan je verwachten?

Jouw behoeften in kaart brengen

Wij vinden het belangrijk om écht aandacht te hebben voor het vraagstuk. We starten daarom altijd met een grondige inventarisatie. Op deze manier brengen we in kaart wat de behoeften zijn, wat de cultuur is en wat er echt belangrijk is bij de ideale kandidaat. Wanneer de behoeften duidelijk zijn én de commitment nadrukkelijk is uitgesproken, dan klinkt het startschot.

Wij zoeken de juiste persoon voor jouw vacature

Wij benaderen actief professionals in ons bestaand en -nieuw netwerk. We doen uitgebreid onderzoek en zorgen dat de beste passende kandidaten aan het licht komen. De juiste professional vinden én overtuigen is een uitdaging die wij graag aangaan!

Communiceren en optimaliseren

Vanaf de start van de zoektocht, ontstaan er nieuwe inzichten en informatiebehoeften. Als partners in deze samenwerking, wisselen we informatie uit en sturen we bij waar nodig. Doortastendheid en wendbaarheid maken het verschil.

Succes!
De juiste persoon, op de juiste plek

Wij assisteren tot aan het laatste moment én daarna. Vanuit onze community-aanpak blijven wij betrokken bij jouw organisatie en de nieuwe collega, in de vorm van coaching en kennisdeling.

Bespreek jouw vraagstuk

Meer weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend sparren?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of stuur een bericht naar Kristiaan.

Kristiaan van der Weijde - Recruitment Consultant bij Greyt

Kristiaan van der Weijde

Recruitment Consultant

kristiaan.vanderweijde@greyt.nl

06 45443850

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.