Greyt versterkt ondernemend Nederland met de beste CFO's & Controllers

Succes begint bij het juiste team

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst. Inmiddels hebben wij ruim 500 organisaties succesvol geholpen met groei.

Greyt telt ruim 60 CFO’s en controllers verspreid door heel Nederland. In Rotterdam bevindt zich ons hoofdkantoor, waaruit onze directie en team van jonge professionals onze CFO’s ondersteunen en werken aan het succes van Greyt.

Dit maakt Greyt uniek

De beste CFO’s

Greyt garandeert de beste CFO’s dankzij een uitgebreide en secure selectieprocedure. Greyt CFO’s brengen ten minste 15 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record.  

Toegankelijk & Flexibel

Een Greyt CFO kan al vanaf één dag per maand aanhaken. Onze samenwerking kan fulltime, parttime, interim of op projectbasis. Tijdelijk of juist voor de lange termijn. Zo bieden wij elke organisatie van start-up tot grootbedrijf toegang tot de beste Finance ervaring.

1+1=3

Greyt is de sterkste CFO club van Nederland, een echte coöperatie. Samenwerken met Greyt betekent toegang tot de kennis, expertise en het brede netwerk van alle Greyt CFO’s, ons controller team en partner netwerk.

Het directieteam

Martijn Wassink - CEO bij Greyt

Martijn Wassink

CEO & Founder

Martijn Wassink is de oprichter van Greyt en sparringpartner voor een diverse groep ondernemers. Na de verkoop van zijn onderneming MKBadministratie zag Martijn een gat in de markt: de meerderheid van groeiorganisaties mist C-level Finance ervaring. Zo ontstond Greyt. De combinatie van zijn ondernemers DNA en Finance achtergrond bij PwC maakt hem de ideale verbinder tussen Greyt CFO's en ambitieuze ondernemers.

Anita Hijmenberg Chief People Officer Bij Greyt

Anita Hijmenberg

Chief People Officer

Anita Hijmenberg is sinds de oprichting van Greyt actief als Chief People Officer. Als directielid is ze met name verantwoordelijk voor de groei van de Greyt coöperatie en de ontwikkeling van onze organisatiecultuur. Dankzij haar succesvolle carrière bij Robert Half weet Anita de beste CFO's uit de markt te verbinden aan Greyt en de kwaliteit van de Greyt dienstverlening te waarborgen.

Ed VanViegen Greyt CFO Web

Ed van Viegen

CFO

Ed is sinds 2016 Partner bij Greyt en actief als parttime CFO bij diverse scale-ups, waaronder Greyt zelf. Ed heeft een ruime achtergrond in de accountancy en legt snel verbanden. Meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling, software en professional services heeft Ed relatiegericht gemaakt. Hij geef ruimte en verantwoordelijkheid. Ed staat voor heldere afspraken over doelstellingen, planning en afstemming over de voortgang en is daarmee een krachtige strategische businesspartner voor de DGA en het directieteam.

DJI 0282