BE GREAT.

Waarom goed zijn, als je groots kunt worden? Breng je onderneming naar een hoger niveau met de beste kennis en ervaring uit de branche.

Greyt is een team van ervaren cfo’s, controllers, consultants en vakspecialisten. Onze drive is groei en waarde creëren voor jouw organisatie. We weten wat je nodig hebt om verder te komen en op welke momenten. Want hoe goed je ook weet waar je wilt zijn, via welk pad ga je daar komen? Greyt ontwikkelt samen met jou een strategie, een plan en helpt je bij de uitvoering.

Bekijk ook onze producten.


MOVE ON AND UP.

Wij brengen ondernemerskracht terug in de organisatie door weer focus en structuur te creëren. Dat kan van waarde zijn op verschillende momenten. Stagnatie bijvoorbeeld, of juist plotselinge groei.

Zo ben je misschien wel ooit begonnen met de mooiste ambities en beste bedoelingen, maar is de organisatie inmiddels erg complex geworden en word je ingehaald door de waan van de dag. Ineens vul je je dagen met ballen hooghouden. Ben je operationeel bezig, in plaats van ondernemend. Hoe nu verder?

Maar het kan ook zijn dat je torenhoge ambities juist ineens werkelijkheid lijken te worden. Nu komt de bijkomende stress van: what if it works?! Hoe nu verder? Hoe krijg je iedereen mee? Hoe zorg je dat je de vraag aankan en niet ten onder gaat aan je succes?

Wat de aanleiding ook is. Lig er vooral niet nog langer wakker van. Greyt maakt ondernemen weer leuk met een duidelijke strategie en een solide plan om je doelen te bereiken.


GREAT HISTORY.

img_0095Greyt is opgericht door Martijn Wassink. Van origine is Martijn fiscalist. Hij startte bij PwC, maar ging daarna bewust het fiscale vak uit. Hij bleek ondernemender dan de pure vakspecialist op het kleine werkvlak fiscaal.

Na PwC begeleidde Martijn een herstructurering bij een franchiseketen. Daarna werd hij directeur en medeaandeelhouder van een consultancy bureau. Martijn: “Ik was verantwoordelijk voor organisatie-adviestrajecten voor kleine en grote organisaties. Daarbij zag ik dat de uitdagingen waar deze organisaties mee te maken hebben, vaak te herleiden zijn naar groeiproblemen. De organisatie groeit harder dan de interne organisatie mee kan groeien, waarna het voor het management steeds lastiger wordt om volgende groeifases te bereiken. Er is onvoldoende fundament om op verder te bouwen.

Grote ondernemingen zijn in veel gevallen in staat om veel (dure) consultants in te huren om dit fundament aan te pakken. Maar voor middelgrote en kleinere organisaties is dat minder vanzelfsprekend. De kennis en kunde die ze nodig hebben is duur, waardoor het lastig is om experts voor een structurele periode aan de organisatie te verbinden. Hieruit is het idee voor Greyt geboren. Wij willen goede kennis en kunde ontsluiten voor een groot scala aan organisaties op een flexibele, structurele en betaalbare manier, zodat ondernemers verder kunnen komen.”


BECOME PART OF THE GREYT TEAM.

Wil je meer weten over de vacatures op het hoofdkwartier van Greyt? Klik hier…

Wil je meer weten over CFO worden bij Greyt? Klik hier…