Interim CFO

Ontvang binnen 24 uur best fit CV's

Parttime | Fulltime | Project Basis 

100% flexibel naar behoefte

Best fit selectie

Marcel Klein

TIJDELIJK | FLEXIBEL INZETBAAR

De interim CFO is een ervaren CFO vanuit Greyt die je kan inzetten wanneer je een versnelling wil maken, de huidige CFO tijdelijk wil vervangen of een specifiek project wil voltooien. Bijvoorbeeld het opzetten van een financieringsaanvraag, het implementeren van een nieuw financieel systeem, het ontwikkelen van een glashelder managementrapportage of ondersteuning bij een aan- en/of verkoop. Greyt koppelt jou snel en kosteloos aan de beste CFO op basis van het gewenste profiel en met de juiste branche ervaring.

Een interim CFO is voor organisaties...

Voor elk type bedrijf, groot en klein;

Die tijdelijk specialistische (branche)ervaring nodig hebben; 

Die een specifiek (interim) project of vraagstuk hebben liggen;

Die tijdelijke vervanging zoeken voor de zittende CFO.

Hoe werkt het?

Een interim CFO van Greyt versterkt het team tijdelijk op projectbasis, zowel fulltime als parttime. Ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar specialistische financiële- en/of branche ervaring in combinatie met een flexibele inzet. Denk aan het tijdelijk vervangen van de huidige CFO, het opzetten van een financieringsaanvraag, het implementeren van een nieuw financieel systeem, het ontwikkelen van een (nieuw)verdienmodel, de voorbereiding van een exit strategie of ondersteuning bij een aan- en/of verkoop of een ander interim project. Greyt koppelt jou aan de beste CFO op basis van het gewenste en nodige profiel.

 • Contact

  Na het ontvangen van de aanvraag neemt Greyt contact met je op om het vraagstuk nauwkeurig door te nemen. Binnen 24 uur ontvang je de CV's van de best fit Greyt CFO's. 

 • Op basis van die informatie koppelen wij je geheel vrijblijvend aan de meest geschikte CFO(‘s) binnen onze coöperatie. Daarbij kijken we naar (branche)ervaring, kennis en persoonlijke competenties.

 • Fase 1

  Maak de keuze voor een CFO op basis van één of meerdere kennismakingsgesprekken. Jouw interim CFO evalueert het vraagstuk en gezamenlijk wordt de opdracht vastgesteld.

 • Fase 2

  Tot slot presenteert de interim CFO een glashelder voorstel waarna de samenwerking direct kan beginnen.  Onverwacht vervanging nodig van jouw interim CFO - met het Greyt netwerk staat er binnen 24 uur een nieuwe interim CFO voor je klaar.

 • Welkom bij Greyt

  Met Greyt krijg je niet alleen de beste interim CFO, je krijgt ook toegang tot ons gehele netwerk van kennis en expertise. 

Alle voordelen van de Greyt Interim CFO

Greyt matcht jou kosteloos aan de nodige / gewenste CFO; 

Biedt direct toegang tot 30+ CFO profielen, vanuit de Greyt organisatie;

Bestaat uit CFO’s die 99% van alle vraagstukken al een keer hebben meegemaakt en met succes hebben afgerond;

Maakt parttime invulling ook mogelijk;

Samenwerkingen zijn altijd opzegbaar, ook tussentijds zonder consequenties;

Greyt werkt uitsluitend met eigen mensen, daarmee is kwaliteit altijd gewaarborgd.

Structureel parttime versterking nodig?

Ben je op zoek naar structurele versterking op het gebied van finance bijvoorbeeld omdat je de ambitie hebt om te groeien en wil verder of omdat externe stakeholders meer vragen van finance? Dat biedt de parttime CFO uitkomst, deze Greyt CFO uit jouw branche of type business versterkt jouw directieteam structureel op parttime basis

Pieter Vierkant

Ontmoet onze interim CFO's

Bij Greyt zorgen we voor de best fit selectie.
We gaan altijd op zoek naar de CFO Flexibel die het best bij jou en jouw organisatie past.

Pieter van der Maas

CFO maakindustrie & zakelijke dienstverlening

Marcel Klein

CFO Energietransitie & Industrie

Ralf van den Berg

Scale-up CFO Financiering & Groei

Het succes van een Greyt CFO

15+ jaar ervaring

Greyt CFO's brengen ten minste 15 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record.  

Parttime, interim of Projectmatig

Een Greyt CFO kan al vanaf één dag per maand aanhaken. Onze samenwerking kan fulltime, parttime, interim of op projectbasis zijn. Tijdelijk of juist voor de lange termijn. Zo bieden wij elke organisatie van start-up tot grootbedrijf toegang tot de beste Finance ervaring.

Best Fit Selectie

Greyt garandeert de beste CFO's en werkt uitsluitend met eigen mensen. Met ruim 30 CFO's uit diverse branches weten wij elke organisatie te matchen met een best fit CFO.

1 Greyt CFO = 30+ Finance experts

Greyt is de sterkste CFO club van Nederland, een echte coöperatie. Samenwerken met Greyt betekent toegang tot de kennis, expertise en het brede netwerk van alle Greyt CFO's, ons controller team en partnernetwerk.

Klanten aan het woord

Gradient: Ambities managen met een goede spiegel

Wat doe je als je een van de snelgroeiende marketing bedrijven van Nederland bent en de verwachte groei zich anders ontwikkeld dan gepland? Samen met je medeoprichters heb je zwaar geïnvesteerd in wat een gat in de markt lijkt. Maar na een paar jaar blijkt je investering een risico te vormen daar waar je wel hard groeit. Het digitale marketingbureau Gradient groeit jarenlang met dubbele cijfers en wordt vijf jaar op rij beloond met een FD Gazelle award en andere prijzen. En toch blijkt uit de cijfers dat het bedrijf op een tweesprong staat en moet kiezen om verder te kunnen groeien...

Martijn Wassink Chief Executive Officer Bij Greyt

Bespreek jouw vraagstuk direct met een CFO

Leg ons jouw uitdaging voor. Wij brengen je in contact met de juiste CFO.

Je kan ons ook direct telefonisch benaderen op:

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.