Investor Quarterly

Investor Quarterly is een (live) event speciaal voor investeerders uit het netwerk van Greyt.
Greyt Millennium Tower

Een event speciaal voor investeerders

Speciaal voor investeerders organiseert Greyt het kleinschalige (live) event Investor Quarterly. Iedere editie heeft een eigen actueel thema waar inspirerende sprekers het podium pakken.

De setting is informeel en interactief, we gaan graag de discussie met elkaar aan over deze thema’s zowel tijdens het programma als erna bij de borrel. Dit event is ook erg interessant voor scale-up ondernemers of CFO’s die nauw samenwerken met investeerders.

Het programma bestaat uit verschillende gastsprekers passend bij het thema met aansluitend een netwerkborrel.

De volgende Investor Quarterly vindt plaats in 2024. We beloven je dat je met nieuwe inzichten en concrete tips naar huis gaat.

Praktische informatie

Thema: N.n.b.

Datum: N.t.b.

Tijd: 16:00 - 19:00 uur
Inclusief netwerkborrel

EYE Filmmuseum Amsterdam

Investor Quarterly

Lees hieronder over de vorige editie van Investor Quarterly

Terugblik op Investor Quarterly: How pricing can drive profitability

Op woensdag 4 oktober vond Investor Quarterly plaats en wij hebben genoten van het evenement in het prachtige Eye Filmmuseum. Wat een gave editie met het prikkelende pricing thema, drie topsprekers en een volle zaal.

Volgende editie Investor Quarterly

Twee keer per jaar organiseert Greyt de Investor Quarterly.

Wil je op de hoogte gehouden worden en als eerste een uitnodiging ontvangen voor de volgende edities van Investor Quarterly; laat dan hieronder je gegevens achter.

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien we ambitieuze ondernemingen van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst.

Greyt telt ruim 60 CFO’s en Controllers verspreid door heel Nederland.

Greyt Pand Arial