Investor Quarterly

Woensdag 29 juni
Hypergrowth & Debt funding: A new chapter for Scale-ups?

Een event speciaal voor investeerders

Investor Quarterly is een (live) event speciaal voor investeerders (en scale-up ondernemers die nauw contact hebben met hun VC’s en/of PE’s) uit het netwerk van Greyt. Iedere editie heeft een eigen thema. De opzet van de Investor Quarterly is interactief: we gaan graag de discussie met elkaar aan om van elkaar te leren, te sparren en te netwerken.

Het programma bestaat uit verschillende gastsprekers passend bij het thema: Hypergrowth & Debt funding: A new chapter for Scale-ups? met aansluitend een netwerkborrel.

De volgende Investor Quarterly vindt plaats op woensdag 29 juni 2022. We beloven je dat je met nieuwe inzichten en concrete tips naar huis gaat.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 29 juni

Tijd: 14:30 - 18:30 uur
Inclusief netwerkborrel

Loetje aan 't IJ - Amsterdam

Investor Quarterly

Hypergrowth & Debt funding: A new chapter for Scale-ups?

Woensdag 29 juni 2022

Programma

Volgende edities Investor Quarterly

Er staan dit jaar nog één Investor Quarterly events gepland.

  • Donderdag 13 oktober 2022

Wil je op de hoogte gehouden worden en als eerste een uitnodiging ontvangen voor de volgende edities van Investor Quarterly; laat dan hieronder je gegevens achter.

Over Greyt

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien we ambitieuze ondernemingen van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst.

Greyt telt ruim 30 CFO’s en Controllers verspreid door heel Nederland.