Investor Quarterly

Investor Quarterly is een (live) event speciaal voor investeerders uit het netwerk van Greyt.
Greyt Millennium Tower

Een event speciaal voor investeerders

Speciaal voor investeerders organiseert Greyt het kleinschalige (live) event Investor Quarterly. Iedere editie heeft een eigen actueel thema waar inspirerende sprekers het podium pakken.

De setting is informeel en interactief, we gaan graag de discussie met elkaar aan over deze thema’s zowel tijdens het programma als erna bij de borrel. Dit event is ook erg interessant voor scale-up ondernemers of CFO’s die nauw samenwerken met investeerders.

Het programma bestaat uit verschillende gastsprekers passend bij het thema met aansluitend een netwerkborrel.

De volgende Investor Quarterly vindt plaats op 4 oktober. We beloven je dat je met nieuwe inzichten en concrete tips naar huis gaat.

Praktische informatie

Thema: Pricing

Datum: 4 oktober 2023

Tijd: 16:00 - 19:00 uur
Inclusief netwerkborrel

EYE Filmmuseum Amsterdam

Investor Quarterly

Woensdag 4 oktober 2023

Lees hieronder over de vorige editie van Investor Quarterly

Terugblik op Investor Quarterly: Strategic Team Fuel – Groei versnellen door ideaal samenstellen

Op woensdag 19 april kwamen enkele van de meest vooraanstaande namen in de wereld van investeren en groei samen voor het Investor Quarterly-event, georganiseerd door Greyt. Het thema van de avond was ‘Groei versnellen door ideaal samenstellen‘ en het evenement was gericht op het verkennen van de ideale mix van strategische initiatieven om organisaties schaalbaar te laten groeien.

Volgende editie Investor Quarterly

Twee keer per jaar organiseert Greyt de Investor Quarterly.

Wil je op de hoogte gehouden worden en als eerste een uitnodiging ontvangen voor de volgende edities van Investor Quarterly; laat dan hieronder je gegevens achter.

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien we ambitieuze ondernemingen van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst.

Greyt telt ruim 55 CFO’s en Controllers verspreid door heel Nederland.

Greyt Pand Arial