Investor Quarterly

Deal or no deal? The complexity of investing and valuation in times of crises.

13 oktober | Amsterdam

Een event speciaal voor investeerders

Investor Quarterly is een (live) event speciaal voor investeerders (en scale-up ondernemers die nauw contact hebben met hun VC’s en/of PE’s) uit het netwerk van Greyt. Iedere editie heeft een eigen thema. De opzet van de Investor Quarterly is interactief: we gaan graag de discussie met elkaar aan om van elkaar te leren, te sparren en te netwerken.

Het programma bestaat uit verschillende gastsprekers passend bij het thema met aansluitend een netwerkborrel.

De volgende Investor Quarterly vindt plaats op donderdag 13 oktober 2022. We beloven je dat je met nieuwe inzichten en concrete tips naar huis gaat.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 13 oktober

Tijd: 14:30 - 18:30 uur
Inclusief netwerkborrel

Loetje aan 't IJ
Amsterdam

Investor Quarterly

Donderdag 13 oktober 2022

Ontmoet de sprekers

Yoram Wijngaarde

Met Dealroom heeft Yoram een platform neergezet waarbij data laat zien wat er gebeurt in start-en scale-up land. Yoram deelt dan ook graag zijn data driven analyse over de presaties van VC's & PE's wereldwijd.

Lukas Daalder
Chief Investment Strategist BlackRock

Vorig jaar heeft Lukas ons tijdens Investor Quarterly mooie inzichten gegeven in zijn verhaal over waarderingen en markttrends vanuit Blackrock. Een mooi moment om tijdens deze editie terug te blikken op de voorspellingen van toen en uiteraard te kijken hoe de huidige onzekerheid in de markt effect heeft op waarderingen en de beschikbaarheid van kapitaal.

Pieter Welten
Partner Prime Ventures

Pieter is sinds 2013 partner bij Prime Ventures en zit in de board van EatStreet, CybelAngel, iWoca, Leavy, TerraPay en Tripaneer. Hij zal zowel vanuit PE- als ondernemersperspectief toelichten hoe zij omgaan met het huidige onzekere klimaat, waarderingen en investeringen.

Shaffy Roëll
Investment Mananager Connected Capital


Als Investment Manager bij Connected Capital richt Shaffy zich op de top ondernemers van Europese B2B SaaS bedrijven. Wat is de impact van het huidige klimaat op zijn portefeuille en welke ontwikkelingen vinden er plaats? Shaffy deelt zijn ervaringen.

Lees hieronder over de vorige editie van Investor Quarterly

Hypergrowth & debt funding: a new chapter for scale-ups?

De toegang tot kapitaal wordt steeds lastiger voor scale-ups; althans, als we de media mogen geloven. Maar is dat echt zo? Wat zijn de alternatieven voor ambitieuze groeibedrijven? Op woensdag 29 juni 2022 kwamen investeerders samen voor de Investor Quarterly van Greyt: Hypergrowth & debt funding: a new chapter for scale-ups?

Volgende editie Investor Quarterly

Drie keer per jaar organiseert Greyt de Investor Quarterly.

Wil je op de hoogte gehouden worden en als eerste een uitnodiging ontvangen voor de volgende edities van Investor Quarterly; laat dan hieronder je gegevens achter.

Over Greyt

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien we ambitieuze ondernemingen van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst.

Greyt telt ruim 30 CFO’s en Controllers verspreid door heel Nederland.