Investor Quarterly

''Strategic Team fuel - groei versnellen door ideaal samenstellen''

Investor Quarterly is een (live) event speciaal voor investeerders uit het netwerk van Greyt.
Greyt Millennium Tower

Een event speciaal voor investeerders

Speciaal voor investeerders organiseert Greyt het kleinschalige (live) event Investor Quarterly. Iedere editie heeft een eigen actueel thema waar inspirerende sprekers het podium pakken.

De setting is informeel en interactief, we gaan graag de discussie met elkaar aan over deze thema’s zowel tijdens het programma als erna bij de borrel. Dit event is ook erg interessant voor scale-up ondernemers of CFO’s die nauw samenwerken met investeerders.

Het programma bestaat uit verschillende gastsprekers passend bij het thema met aansluitend een netwerkborrel.

De volgende Investor Quarterly vindt plaats op 19 april. We beloven je dat je met nieuwe inzichten en concrete tips naar huis gaat.

Praktische informatie

Thema: Strategic Team Fuel - groei versnellen door ideaal samenstellen

Datum: 19 april 2023

Tijd: 16:00 - 19:00 uur
Inclusief netwerkborrel

Hotel Arena | Amsterdam

Investor Quarterly
Strategic Team Fuel - groei versnellen door ideaal samenstellen 

Woensdag 19 april 2023

Ontmoet de sprekers

Rachelle van der Linden
Founder Creatinc & KNAB

Rachelle is de keynote speaker van deze Investor Quarterly. Ze geeft ons een introductie in schaalbaar groeien en duurzaam vernieuwen, uiteraard vanuit haar eigen inspirerende ervaringen vanuit KNAB. Hoe moeten we hiermee omgaan in de huidige economie en welk leiderschap is hiervoor nodig? Na deze keynote voegt Rachelle zich bij de rest van het sprekerspanel

Beer Zandt
Head of Revenue bij RocketX

Groei realiseren begint bij marketing & sales. Hoe zet je die in een stroomversnelling binnen de organisatie, en welke gevolgen heeft dat binnen het leiderschapsteam? Beer Zandt weet het antwoord. Als Head of Revenue is het zijn missie om in 2023 vijfhonderd bedrijven – of ‘special ones’ - te laten accelereren binnen het dienstenaanbod van RocketX.

Vincent Timmers
Partner bij Ebbinge

Ebbinge is al meer dan 40 jaar het toonaangevende bureau in Executive Search, Interim Management & Executive Development in Nederland en België. Voor Vincent ligt de focus op het aansluiten van de beste C-level (CEO/COO/CFO) profielen en RvC in private equity portfoliobedrijven of familiebedrijven. Vincent vertelt vanuit zijn expertise wat de ideale teamsamenstelling is bij snelle groei.

Stijn Dietz
Investment Director bij Mentha

Investeren in schaalbare en duurzame groei, hoe doe je dat in een onzekere markt? Dit is precies het speelveld waar Mentha zich in bevindt. Stijn kan haarfijn uitleggen waar je als investeerder op moet letten om schaalbare en duurzame groei te realiseren en hoe je tegelijkertijd de stakeholders aan tafel tevreden houdt.

Niels van Daatselaar
CEO bij TreasurUp

Wat gebeurt er met jouw rol als DGA wanneer er bij snelle groei ineens andere gezichten en meningen aan de onderhandeltafel komen? Hoe verandert de rol van CEO bij snelle groei in de organisatie? Niels weet er alles van en vertelt over zijn successen en fuck-ups along the way.

Lees hieronder over de vorige editie van Investor Quarterly

Hypergrowth & debt funding: a new chapter for scale-ups?

De toegang tot kapitaal wordt steeds lastiger voor scale-ups; althans, als we de media mogen geloven. Maar is dat echt zo? Wat zijn de alternatieven voor ambitieuze groeibedrijven? Op woensdag 29 juni 2022 kwamen investeerders samen voor de Investor Quarterly van Greyt: Hypergrowth & debt funding: a new chapter for scale-ups?

Volgende editie Investor Quarterly

Twee keer per jaar organiseert Greyt de Investor Quarterly.

Wil je op de hoogte gehouden worden en als eerste een uitnodiging ontvangen voor de volgende edities van Investor Quarterly; laat dan hieronder je gegevens achter.

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien we ambitieuze ondernemingen van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie. Dit kan parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn wij met trots gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt van parttime CFO’s. Greyt is er voor de ondernemers, directies en financiers die willen groeien, professionaliseren en focus willen leggen op de toekomst.

Greyt telt ruim 40 CFO’s en Controllers verspreid door heel Nederland.

Greyt Pand Arial