Parttime Controller

Versterkt jouw Finance (team) structureel op parttime basis

Greyt Millennium Tower

Parttime aanwezig | Fulltime betrokken

Een Parttime Controller uit jouw branche of type business versterkt jouw Finance (team) structureel op parttime basis. Niet als externe consultant maar als onderdeel van het team. Een Greyt Controller heeft brede kennis van Finance, kan op verschillende gebieden ondersteunen en zorgt voor het juiste inzicht in de cijfers.

Is er nog geen ruimte voor een fulltime Controller in dienst dan biedt een Parttime Controller uitkomst. Maar ook wanneer Finance opgezet of uitgebreid moet worden, kan een Parttime Controller aanhaken. De invulling is volledig naar behoefte en daarmee flexibel in te zetten. Dat noemen we parttime aanwezig en fulltime betrokken.

Charifa_laptop

Een Parttime Controller is voor organisaties...

Vanaf >5 FTE en >1mio omzet;

Die de noodzaak voelen om verder te groeien dan wel verder te professionaliseren

Die structureel toegang willen tot een hoog kennisniveau op het gebied van Finance;

Die behoefte hebben aan modernisering;

Met stakeholders (investeerders, bank, accountant) die veel vragen van Finance;

Scale-ups, familiebedrijven en MKB's.

Onze Parttime Controllers aan het woord

Onze Controllers delen regelmatig hun kennis en expertise over uiteenlopende Finance zaken in handige tips & tricks zoals het kiezen van de juiste rapportagetool of het gebruik van (Power) BI.

De voordelen van een Parttime Controller

De Parttime Controller brengt ervaring van tientallen bedrijven met zich mee zonder de kosten van een fulltime Controller;

De abonnementsvorm zorgt voor een vaste investering per maand en is flexibel inzetbaar en maandelijks opzegbaar;

Is vanuit Greyt altijd up to date van de nieuwste ontwikkelingen en investeert regelmatig in moderne vak- en skills trainingen;  

Aangesloten bij de grootste CFO coöperatie van Nederland. Zo heb je toegang tot het volledige Greyt netwerk, het CFO-team en de expertise van onze business partners;

De Parttime Controller werkt mee in jouw bedrijf en is daarmee meer dan een consultant. Structureel betrokken met focus op de lange termijn; 

Kan indien nodig binnen 24 uur worden vervangen door een andere Controller vanuit de Greyt organisatie. 

Het succes van een Greyt Controller

Brede Finance ervaring

Greyt Controllers brengen een breed pakket aan kennis en ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met een bewezen track-record die snel kunnen schakelen.

Parttime, Interim of Project

Een Greyt Controller kan al vanaf één dag per maand aanhaken. Onze samenwerking kan fulltime, parttime, interim of op projectbasis zijn. Tijdelijk of juist voor de lange termijn. Zo bieden wij elke organisatie van start-up tot grootbedrijf toegang tot de beste Finance ervaring.

Best Fit Selectie

Greyt garandeert de beste Controllers en werkt uitsluitend met eigen mensen. Met ruim 60+ CFO's en Controllers uit diverse branches weten wij elke organisatie te matchen met een best fit Controller.

1 Controller = 60+ top financials

Greyt is de sterkste CFO club van Nederland, een echte coöperatie. Samenwerken met Greyt betekent toegang tot de kennis, expertise en het brede netwerk van alle Greyt CFO's, ons Controller team en partnernetwerk.

Martijn Wassink Chief Executive Officer Bij Greyt

Bespreek jouw vraagstuk

Leg ons jouw uitdaging voor. Wij brengen je in contact met de juiste Controller.

Je kan ons ook telefonisch benaderen op:

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.