Bert van der Meer

Met slimme analyses bedrijven beter laten presteren. Dat is waar Bert op uit is. Met zijn financiële achtergrond als accountant bij PwC en controller (RC) creëert hij snel inzicht in de financiële situatie. Door zijn IT-achtergrond kan hij data gemakkelijk uit verschillende bronnen ontsluiten en samenbrengen. Van alle tools waar hij mee werkt is Microsoft Power BI favoriet. Daarmee maakt hij het verhaal van een bedrijf compleet, van financiën tot offertes, leads en views.

Arbeidsbemiddeling, dienstverlening en advisering zijn de werkvelden waarin hij zich het meeste thuis voelt. Met zijn ruime ervaring als zelfstandig ondernemer en variëteit aan skills kan Bert schakelen tussen de rol van CFO, controller en projectleider. Als projectleider maakt hij de financiële organisatie efficiënter. Hij automatiseert en documenteert, zodat de organisatie robuust wordt en klaar voor de toekomst.

 

Referenties

Werkzaam in 35 landen, op 3400 locaties, met meer dan 76.000 mensen in dienst … Dat is CRH, internationaal leider in de productie en distributie van bouwmaterialen. Bij zestien Nederlandse holding entiteiten, waarvoor in Rijswijk de administratie wordt gevoerd, moest een nieuw administratiepakket worden geïmplementeerd, AFAS. Wij hadden niet voldoende mensen om dit project op te pakken en hadden behoefte aan ondersteuning op het gebied van projectmanagement. Bert werd ons via een recruiter aangeraden en we zijn heel tevreden met het resultaat. Bert heeft een goede kijk op de financiële materie die uitstekend is vertaald naar heldere databasestructuren. Echt een handen-uit-de-mouwen aanpak. Heel gestructureerd. Zo kregen we iedere week op één A4’tje het overzicht van die week: dit was gedaan, dat niet, dat extra, dit was het budget, dat waren de kosten … Zo werden we iedere week overzichtelijk geïnformeerd over de voortgang van het project. Die gedisciplineerde aanpak was in het begin wennen, maar precies wat we nodig hadden. De combinatie van inhoudelijke vakbekwaamheid en kennis van systemen is vrij specifiek en ik ben van mening dat Bert dit uitstekend heeft gefaciliteerd.
Raymund Pillen Europe Finance & Reporting Director
CRH Europe

Van gedachten wisselen?