Met trots presenteren wij de masterclass reeks: Finance 4 Founders

Masterclasses exclusief en speciaal ontwikkeld voor oprichters. Met Finance 4 Founders brengen wij founders up to speed over de basisbeginselen van allerlei Finance vraagstukken in de organisatie. De masterclasses zijn erop gericht om oprichters de Finance kennis bij te brengen die nodig is in de volgende groeifase. Zowel organisatorisch als praktisch, zodat je als founder/CEO succesvol kunt opschalen. Scaling Up Finance noemen we dat bij Greyt.

Je wordt bij deze masterclasses niet opgeleid tot financial, maar begrijpt en spreekt na het volgen van één of meerdere masterclasses wel dezelfde taal als een financial. Met deze inzichten kan je als oprichter efficiënter werken en de juiste keuzes maken voor de groei van jouw bedrijf.

De masterclasses zijn opgedeeld in verschillende modules die zowel los als opvolgend aan elkaar gevolgd kunnen worden.

Basic Finance 4 Founders

De eerste Masterclass Basic Finance 4 Founders vond dinsdag 12 april plaats in het Volkshotel in Amsterdam. En de naam zegt het al, we begonnen bij de basis. Met een verscheidenheid aan founders als deelnemers kijken we terug op een inspirerende dag waar P&L, balans en jaarrekening werd verzorgd door externe trainer Barbara Vehmeijer, de cash conversion cycle door Greyt CFO Ed van Viegen en een inspirerende keynote van Fabian van Hoegee founder van RocketX.  

Personal Finance 4 Founders

De volgende masterclass ‘Personal Finance 4 Founders’ vindt plaats in oktober. In deze masterclass leer je welk effect jouw zakelijke keuzes hebben op jouw persoonlijke financiële situatie. Van pensioenopbouw tot aan belastingen, het komt allemaal aan bod.

Meer informatie en aanmelden voor een van de masterclasses kan via: https://www.greyt.nl/finance-4-founders/.