Masterclass Personal Finance 4 Founders

Voor founders met groeiambitie

Als founder van een groeiend bedrijf hebben sommige zaken ook effect op je privé-situatie. Denk bijvoorbeeld aan het opbouwen van je vermogen voor nu en later, en het verdelen van je vermogen. Maar ook, hoe structureer je jouw eigen beloning? En weet je welke slimme beleggingsvormen er zijn voor jou als founder?

Topfiscalisten Erik de Heer (associate partner EY) en Hendrik van Veen (partner Arcagna) geven in deze masterclass antwoord op deze vragen. Je zult gegarandeerd met nieuwe inzichten en tips over Personal Finance naar huis gaan.

''Inzicht in Finance zodat je als ondernemer de juiste beslissing kan nemen''

Praktische informatie

Data

N.t.b.

Duur:
N.t.b.

Kosten:
€ 425,- (excl. btw)

Inclusief materiaal, koffie/thee/fris en diner.

N.t.b.

Masterclass Personal Finance 4 Founders

Deze masterclass staat geheel in het teken van de effecten die jouw zakelijke keuzes hebben op jouw persoonlijke financiële situatie.

Onderwerpen
 • De laatste insights na Prinsjesdag, wat verandert er voor start-ups & scale-ups en haar aandeelhouders?
 • Alle ins & outs over het nieuwe wetsvoorstel Box 3.
 • Beleggen in privé of in de BV?
 • Wat zijn de mogelijkheden om je arbeidsinkomen uit je scale-up te structureren?
 • Hoe kan je personeel laten mee participeren in je scale-up?
 • Gasttrainer Anniek Braat, Teamleider bij Van Lanschot Kempen, neemt je mee over de financiering van je eigen woning bij ondernemers en eerste stappen bij private banking.
 • De mogelijkheid om jouw persoonlijke fiscale vraag te stellen aan 2 top fiscalisten en private banker Anniek Braat. Een uitgelezen kans!
Praktische Informatie
Resultaat na Personal Finance 4 Founders

Ontmoet de Personal Finance 4 Founders trainers

Erik de Heer - Head of EYnovation

Erik de Heer leidt een multidisciplinair team, gespecialiseerd in startups en scale-ups. Daarnaast helpt hij als belastingadviseur snelgroeiende bedrijven.

Hij studeerde Fiscale Economie aan de Tilburg University en werkt sinds 2005 bij EY. Erik speelt een actieve rol in het Nederlandse startup- en scale-up ecosysteem. Hij is daarnaast lid van de Raad van Advies van de Master Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam.

Erik zit bovenop de actualiteit en is up-to-date van de laatste ontwikkelingen rondom tax en werknemersparticipaties. Erik geeft je inzicht in de verschillende manieren om inkomen te genereren uit je scale-up en geeft je een aantal handige tips en tricks wat betreft pensioenopbouw. 

Hendrik van Veen - Tax Advisor & partner Arcagna

Hendrik adviseert vermogende particulieren en familiebedrijven, waarbij hij gespecialiseerd is in de begeleiding en implementatie van (her)structureringen op het gebied van privacybescherming, vermogensplanning en estate planning. Hendrik streeft altijd naar praktische en werkbare oplossingen. Daarnaast adviseert hij algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s).

Hendrik studeerde fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde in 2009 zijn Master titel. Hendrik is vijf jaar werkzaam geweest bij Ernst & Young Belastingadviseurs LLP en kent Erik om die reden ook erg goed. Hendrik is nu werkzaam bij Arcagna en ook lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Hoe zorg je dat je als ondernemer iets voor ná je onderneming hebt? Hendrik neemt je mee in de wereld van estate planning, en leert je hoe jij dit kan optimaal kan inzetten en gebruiken. 

Slide
"Zou het bijna willen verplichten. Er komen veel zaken voorbij waar je niet aan gedacht hebt. Krijgt direct praktische adviezen en/of antwoord op je vragen. Het heeft mij gerustgesteld op onderdelen en juist in de actiemodus gezet op weer andere vraagstukken."
Slide
"Persoonlijk vind ik het altijd heel fijn en belangrijk om met andere ondernemers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Wat voor mij ook een reden is om aan te sluiten bij dit soort dagen."
Slide
"Ik zou de Basic Founders module aanbevelen aan een Founder die (compleet) nieuw is in financiën!"
Slide
"De Masterclass Personal Finance was inhoudelijk goed!"
previous arrow
next arrow

Interesse in Finance 4 Founders?

Heb je interesse in dit event in 2024? Laat jouw gegevens achter en we laten het weten wanneer wij een nieuwe editie organiseren.

Veelgestelde vragen

Per masterclass zijn er ongeveer 10 tot 12 deelnemers. Daarnaast zijn er twee trainers en één gastspreker aanwezig.

Vanaf 6 aanmeldingen laten wij de masterclass doorgaan.

Na jouw aanmelding checken we jouw gegevens en sturen we je de factuur per mail toe. We vragen je deze binnen 15 dagen te betalen, maar altijd ten minste 3 werkdagen voor aanvang van de masterclass.

Na jouw aanmelding sturen wij je een factuur. We vragen je deze binnen 15 dagen te voldoen, maar altijd ten minste 3 werkdagen voor aanvang van de masterclass.

 • Tot 7 dagen voor de masterclass: 100% restitutie
 • 5 tot 3 dagen voor de masterclass: 75% restitutie
 • 3 tot 1 dag voor de masterclass: 50% restitutie
 • 24 uur voor de masterclass: 0% restitutie

Je mag je laptop meenemen maar dat is niet nodig. Verder zorgen wij voor de benodigde materialen.

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien wij ambitieuze ondernemers van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van jouw organisatie. Dit kan dus parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. Dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Greyt is de sterkste CFO club van Nederland, een echte coöperatie. Samenwerken met Greyt betekent toegang tot de kennis, expertise en het brede netwerk van 40+ Greyt CFO's, 15+ Controllers en partnernetwerk. Greyt CFO's brengen ten minste 15 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record.  

DSC 0512 44