Finance 4 Founders | Masterclass Reeks

Finance 4 Founders

Ben je een founder met groeiambitie voor je bedrijf? Wil je meer inzicht in wat de cijfers betekenen? Wil je funding ophalen of wil je weten wat het effect is op je privévermogen?

Dit is een greep uit de vragen die we behandelen tijdens de masterclasses 'Finance 4 Founders'.

Finance 4 Founders (F4F) zijn Finance Masterclasses exclusief en specifiek voor oprichters. De masterclasses zijn erop gericht om oprichters de Finance kennis bij te brengen die nodig is in de volgende groeifase. Zowel organisatorisch als praktisch, zodat je als founder/CEO succesvol kunt opschalen.

Je wordt niet opgeleid tot financial, maar begrijpt en spreekt na het volgen van één of meerdere masterclasses wel dezelfde taal als een financial. Met deze inzichten kan je als oprichter efficiënter werken en de juiste keuzes maken voor de groei van jouw bedrijf.

De masterclasses zijn opgedeeld in verschillende modules die zowel los als opvolgend aan elkaar gevolgd kunnen worden.

''Inzicht in Finance zodat je als ondernemer de juiste beslissing kan nemen''

Modules

Het masterclassprogramma Finance 4 Founders bestaat uit verschillende modules die zowel los als opvolgend aan elkaar gevolgd kunnen worden. Iedere module wordt interactief ingestoken. De ochtend zal worden gebruikt voor het theoretische gedeelte, de middag staat in het teken van interactieve opdrachten en ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Slide
"Zou het bijna willen verplichten. Er komen veel zaken voorbij waar je niet aan gedacht hebt. Krijgt direct praktische adviezen en/of antwoord op je vragen. Het heeft mij gerustgesteld op onderdelen en juist in de actiemodus gezet op weer andere vraagstukken."
Slide
"Persoonlijk vind ik het altijd heel fijn en belangrijk om met andere ondernemers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Wat voor mij ook een reden is om aan te sluiten bij dit soort dagen."
Slide
"Ik zou de Basic Founders module aanbevelen aan een Founder die (compleet) nieuw is in financiën!"
Slide
"De Masterclass Personal Finance was inhoudelijk goed!"
previous arrow
next arrow

Interesse in een Finance 4 Founders module

Heb je interesse in één van de modules, maar kan je op de genoemde datum niet aanwezig zijn? Laat jouw gegevens achter en we laten het weten wanneer wij een nieuwe editie voor desbetreffende module organiseren.

Veelgestelde vragen

Per masterclass zijn er ongeveer 15 tot 20 deelnemers. Daarnaast is er een trainer, gastspreker en een CFO van Greyt aanwezig.

Vanaf 10 aanmeldingen laten wij de masterclass doorgaan.

Na jouw aanmelding checken we jouw gegevens en sturen we je de factuur per mail toe. We vragen je deze binnen 15 dagen te betalen, maar altijd ten minste 3 werkdagen voor aanvang van de masterclass.

Na jouw aanmelding sturen wij je een factuur. We vragen je deze binnen 15 dagen te voldoen, maar altijd ten minste 3 werkdagen voor aanvang van de masterclass.

  • Tot 7 dagen voor de masterclass: 100% restitutie
  • 5 tot 3 dagen voor de masterclass: 75% restitutie
  • 3 tot 1 dag voor de masterclass: 50% restitutie
  • 24 uur voor de masterclass: 0% restitutie

Je mag je laptop meenemen maar dat is niet nodig. Verder zorgen wij voor de benodigde materialen.

Over Greyt

Wie zijn wij?

Bij Greyt voorzien wij ambitieuze ondernemers van de beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van jouw organisatie. Dit kan dus parttime zijn, fulltime, interim of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. Dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Greyt is de sterkste CFO club van Nederland, een echte coöperatie. Samenwerken met Greyt betekent toegang tot de kennis, expertise en het brede netwerk van 35+ Greyt CFO's, ons controller team en partnernetwerk. Greyt CFO's brengen ten minste 15 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record.  

DSC 0512 44