Portretvideo: Mark Geijsel

Om de beste beslissing te maken, wil je wel het eerlijke verhaal. 

Mark wil als CFO organisaties ondersteunen en versterken in hun groeitraject. Hij krijgt er energie van om ondernemers meer inzicht geven te geven in de financiële performance van hun onderneming en om hen te helpen met het uitstippelen van een helder groeipad. Daarvoor is een onafhankelijke blik en een eerlijk verhaal ontzettend belangrijk. Die onafhankelijke blik neemt hij mee naar elke opdracht. 

Mark is een moderne finance professional, geregistreerd als RegisterAccountant (RA), met brede interesses en capaciteiten: van Financial tot Business Control, Business Intelligence en als strategisch partner tot bedrijfsmanagement. 

Hij is ervaren in Performance Management. In staat om een strategie om te zetten in een businessplan en -uitvoering, door een raamwerk te maken van relevante KPI’s die dagelijks kunnen worden gemonitord. Legt graag het verhaal achter de cijfers uit. Relevante ervaring in snelgroeiende en scale-up omgevingen in meerdere industrieën (technologie, handel, mode). 

Benieuwd of Mark iets voor jouw organisatie kan betekenen? Aarzel niet om hem een bericht te sturen of neem een kijkje op zijn profiel: https://www.greyt.nl/team/mark-geijsel/