Portretvideo: Lars Nijkerk

Mensen zeggen weleens, werk jij in Finance? 

Rasechte Rotterdammer(t) Lars Nijkerk hoort dit wel vaker. Wat dat betreft is hij geen typische CFO. De cijfers moeten kloppen, maar om echt te begrijpen wat er gaande is binnen een bedrijf moet je ook weten wat er in de praktijk leeft. En briljante ideeën ontstaan niet alleen in de boardroom zoals de video laat zien. 

Lars heeft een enorme drive om ambitieuze ondernemers en hun organisaties te helpen groeien. Zijn financiële expertise reikt van modellering tot planning en business control. Dat maakt Lars een doorgewinterde allround financial met zowel operationele als strategische vaardigheden. Hij gelooft in een flexibele combinatie van parttime aanwezigheid en fulltime betrokkenheid: het beste wat Greyt én Lars te bieden hebben! 

Hij startte zijn carrière bij Deloitte en heeft vervolgens meerdere start-ups en MKB+ bedrijven van binnen en buiten gezien. Zijn financiële expertise reikt van modeling tot planning en business control. Inmiddels is Lars een doorgewinterde allround financial die zowel operationeel als strategisch van aanpakken weet.  Benieuwd of Lars iets voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur hem gerust een bericht, of neem een kijkje op zijn profiel: https://www.greyt.nl/team/lars-nijkerk/