Wim Boer

Wim Boer is gericht op het bereiken van resultaat. Hij weet anderen in beweging te krijgen en daarbij gebruik te maken van ieders sterke kanten. Met zijn ruim 20 jaar ervaring als accountant en expert in fiscaal recht, is hij uitgegroeid tot een strategisch en tactisch business partner van de CEO en het MT. Zijn ervaringen heeft hij opgedaan in zowel familiebedrijven als ondernemingen met een aandeelhoudersstructuur tot wel 75 aandeelhouders.

Wim is gedreven, wilskrachtig, gedisciplineerd, gestructureerd, positief, ruimdenkend, maar protocol-vast. Met zijn gevoel voor verantwoordelijkheid en zijn diplomatieke vaardigheden weet Wim altijd de juiste toon te vinden om de diverse belangen te verdedigen en bij elkaar te brengen. Hij aarzelt niet om de knoop door te hakken zodra er een meerderheid is of als de tijd begint te dringen.

Referenties

Ik heb met Wim samengewerkt bij CrystalQ Group. Wim heeft een professionele financiële administratie en CMS systeem praktisch uit het niets opgezet. Hij heeft zich ook een waardevol en gerespecteerd partner getoond tijdens discussies met de bank en investeerders. Naast zijn expertise was Wim een loyale en vriendelijke collega. Vooral tijdens stressvolle situaties kon ik zijn humor zeer waarderen.
Bart Denekamp CEO
CrystalQ
Wim heb ik leren kennen als een enorm professionele en gemotiveerde CFO voor CrystalQ. Een start-up als CrystalQ heeft niet alleen zijn hands-on mentaliteit nodig maar ook zijn heldere rapportages die Wim voor de investeerders, share holders, het team en de medewerkers maakte.
Kees de Roos COO
CrystalQ
Tijdens een turbulente tijd bij CrystalQ heb ik samengewerkt met Wim. Tijdens deze periode hield Wim goed overzicht op de financiën en had hij altijd alle details scherp. Hij bleef kalm tijdens deze hectische periode. Het is een fijne collega en een goede teamspeler.
Joris Barendregt MD
CrystalQ
Wim heeft mij met verschillende informele investeringsvraagstukken geholpen. Zijn uitstekende kennis van zaken en scherpe onderhandelingstechnieken waren van grote waarde voor de uitkomst.
Michael Blonk Mede oprichter
Creative Constructions

Meer informatie