Suzanne Kool

Greyt Controller


Suzanne is een gedreven, enthousiaste, hands-on financial professional. Door haar ruime ervaring in de accountancy heeft ze voor veel verschillende branches gewerkt. Door haar nieuwsgierige houding denkt ze graag na over hoe zaken in de financiële processen beter kunnen. Ze krijgt energie van het coachen en trainen van medewerkers.

Werkervaring

Branche: Dienstverlening

Madaga levert gezonde maaltijden met pure ingrediënten bij kinderdagverblijven.

Verantwoordelijkheden:

  • Combi business en financial control ter ondersteuning van een Greyt CFO.

Branche: Zakelijke dienstverlening

Branche: Accountancy

Crowe Peak is onderdeel van Crowe Global dat een internationaal netwerk aan accountant experts biedt. Crowe Peak is gevestigd in drie grote steden in Nederland.

Verantwoordelijkheden:

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen cliënten portefeuille (MKB), onder eindverantwoordelijkheid van de partner. Hierbij houd ik mij voornamelijk bezig met planning, coördinatie, uitvoering en review van de opdrachten (samenstellen jaarrekening, opstellen jaarrekening (middel)groot en financiële administratie). Ten opzichte van de werkzaamheden bij BDO ben ik meer werkzaam in de uitvoering, doordat het team bij Crowe Peak kleiner is.

Branche: Accountancy & Belastingadviseur

Verantwoordelijkheden:

Begonnen als stagiaire HBO en doorgegroeid tot Senior Financieel Analist. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen cliënten portefeuille (MKB), onder eindverantwoordelijkheid van de partner. Hierbij houd ik mij voornamelijk bezig met de planning, coördinatie en review van de opdrachten (samenstellen jaarrekening, opstellen jaarrekening (middel)groot en financiële administratie). Ook stel ik complexe financiële overzichten op en begeleid en coach ik mijn collega’s bij hun dagelijkse werkzaamheden. Waar mogelijk denk ik mee met de klanten bij het optimaliseren van hun administratieve processen en de financiële administratie.