Live webinar: ‘Stop met rapporteren in Excel: inzicht in al je data met Microsoft Power BI’

UPDATE 011/01/219:

Het Power BI Webinar is te downloaden via deze link


Meld je aan voor ons live webinar op donderdag 15 maart 2018 van 09:30 – 10:30 uur

>> Ga hier direct naar de registratiepagina en laat je gegevens achter. 

Business Intelligence is de toekomst voor elke onderneming. Grote corporates maken er al jaren gebruik van maar voor veel organisaties lijkt het nog futuristisch. Dankzij Microsoft Power BI is die toekomst nu voor iedere organisatie. Power BI is namelijk dé self service business intelligence tool voor elke onderneming groot en klein.

 

Tijdens ons live webinar ‘Stop met rapporteren in Excel: inzicht in al je data met Microsoft Power BI’ laten wij je in één uur tijd zien hoe je:

  • Maandelijks nog maar een uurtje kwijt bent aan het maken van volledige rapportages;
  • Operationele data kan koppelen aan je financiële data waardoor je veel meer inzicht krijgt in de onderneming;
  • Grote hoeveelheden data met groot gemak kan verwerken
  • Overzichtelijke visuele dashboards maakt die actuele cijfers laten zien


We behandelen een echte klantcase, maken een dashboard met visuele grafieken en doorklikbare rapportages en laten jou direct de voordelen zien voor je eigen organisatie. Het webinar biedt alle ruimte voor interactie: stel ons jouw vragen live!


Nog niet bekend met Microsoft Power BI? In dit blog leggen wij je het glashelder uit.


Voor wie is dit webinar?

Voor financials die meer willen dan alleen Excel rapporten maken. Maar ook voor ondernemers, directeuren en managers die meer inzicht willen in de prestaties van hun organisatie.

 

Over de presentator

Martijn Wassink is oprichter van Greyt, een club van ervaren CFO’s en slimme jonge dataspecialisten. Greyt maakt ambitieuze organisaties geweldig door de juiste ervaring in het team te brengen, een glashelder inzicht te creëren en een schaalbare structuur aan te brengen. Met Greyt heeft Martijn honderden organisaties geholpen met het verkrijgen van een glashelder inzicht. Martijn weet de kracht van Power BI op een heldere manier uit te leggen zodat het voor iedereen duidelijk is hoe je er direct voordeel uit kan halen.We geven geregeld Power BI webinars! Reserveer je plaats:

Power BI: Glashelder inzicht in al je data