Pieter van der Maas Nieuwe Partner bij Greyt!Een betere manier om iemand voor te stellen kunnen wij haast niet bedenken. Maak kennis met Pieter van der Maas, de laatste aanwinst binnen het Greyt team.

 

Pieter van der Maas 

“Als CFO begeleid ik verandering. Dan is het belangrijk dat je mensen in de ogen kijkt. Dat is niet voor niets de intro in mijn video. Het verschil tussen een goede en slechte investering vandaag, betekent het verschil tussen jarenlang doormodderen of het realiseren van echte groei. Ik heb het vaak genoeg verkeerd zien gaan. Sterker nog, de reden dat ik gevraagd word voor een klus is meestal omdat er iets verkeerd gaat. Met alleen advies geven red je het dan niet. Je moet fysiek aanwezig zijn en zelf mede uitvoering geven aan de oplossingen. Een CFO is juist nodig in de uitvoering.”

“Ik benader Finance vanuit een brede visie op de business. Ik streef daarom altijd naar een lange termijn relatie, zodat je een gedegen kennis verkrijgt over het bedrijf. Dat resulteert erin dat ik vaak jarenlang als vertrouwenspersoon naast de directeur of grootaandeelhouder sta.” 

“Greyt deelt dezelfde visie als ik als het aankomt op het geven van advies aan bedrijven. De match met Greyt voelt voor mij dan ook heel logisch. Het voelt goed om echt onderdeel te zijn van dit team. Zo profiteren mijn klanten van alle kennis en expertise die binnen Greyt aanwezig is.”