Ontmoet Landry Aussems: De Nieuwe Partner bij Greyt, Meester in Groei en Transformatie.

Maak kennis met Landry Aussems, de nieuwste partner van het Greyt-team. Landry, wiens connectie met Greyt ontstond in Maastricht, heeft door bijna heel Nederland gewoond en is nu gevestigd nabij Amsterdam. We zijn verheugd om Landry te verwelkomen in onze Greyt Circle in Amsterdam!

Landry’s carrière heeft hem van Unilever naar twee snelgroeiende scale-ups geleid, met een tussenstop van twee jaar in India. Bij Unilever klom hij op van Marketing & Sales Controller tot Strategy Director, en hij heeft een ambitie ontwikkeld om scale-ups te ondersteunen bij hun groei-uitdagingen vanuit een positie van zelfstandig ondernemerschap.

Als business-georiënteerde CFO komt Landry het best tot zijn recht in scale-ups die hun financiële organisatie willen schalen om toekomstige groei efficiënt en datagedreven te faciliteren. Zijn kracht ligt in het zien van samenhang, het eenvoudig uitleggen van complexe zaken en het behalen van resultaten door de hele organisatie mee te krijgen.

Hij is resultaatgericht, wisselt gemakkelijk tussen strategisch en operationeel niveau, en past zijn ervaring met transformatie bij corporates en het MKB pragmatisch toe bij scale-ups. Het resultaat is een flexibele organisatie met een solide structuur, klaar om de groei te versnellen.

Met een uitgebreide ervaring in Finance, Information Management & Technology, Transformatie, Tech/digital start-up, P&L management en Agile teamleiderschap, is Landry een uitstekende aanvulling op ons team. We kijken uit naar zijn bijdrage aan Greyt en naar de voordelen die zijn expertise zal bieden aan onze klanten.

Wil je meer weten over Landry? Bekijk dan zijn profiel op onze website: https://www.greyt.nl/team/landry-aussems/