Bert van der Meer nieuwe Partner bij Greyt

 

Wat een mooie start van 2019: Bert van der Meer sluit zich aan als Partner bij Greyt.

Onder de naam “The Cyclist” heeft Bert een groot aantal bedrijven in zijn portefeuille geholpen met groei. Door het rapportageproces te optimaliseren en het finance team aan te sturen waar nodig. Hij schakelt als zelfstandig ondernemer gemakkelijk tussen de rol van CFO, controller en projectleider. Met zijn iconische vouwfiets heeft hij een sterke reputatie opgebouwd.

Onderweg heeft Bert veel focus gelegd op het inzetten van Business Intelligence tools, met name Microsoft Power BI. Te vaak worden ondernemers geconfronteerd met nietszeggende of statische rapportages waar geen duidelijke richting wordt gegeven aan de betekenis van de resultaten. Als je kansen wil benutten dan is het van belang om data op een goede manier te ontsluiten. Door gebruik te maken van krachtige Business Intelligence tools weet hij een glashelder inzicht te creëren in zowel de financiële als operationele organisatie, en zet de cijfers om in een verhaal dat laat zien hoe de onderneming ervoor staat. Om vervolgens te werken naar betere prestaties.

The Cyclist verandert in Greyt!


Dankzij Power BI is Bert Greyt tegengekomen en het bleek al snel een match. We delen dezelfde visie en ambities, namelijk bedrijven harder laten groeien door een volledig inzicht in de organisatie te creëren, door middel van Power BI. Daarbij schakelen we ook onze jarenlange ervaring als CFO’s en branchekennis in. Hij is daarmee een geweldige aanwinst voor ons netwerk in de regio Noord-Holland.


Ben je nieuwsgierig geworden naar Bert of de mogelijkheden van Power BI voor jouw organisatie? Bel ons, dan parkeert Bert zijn fiets in jouw kantoor.