Terugblik op Investor Quarterly: Strategic Team Fuel – Groei versnellen door ideaal samenstellen

Op woensdag 19 april kwamen enkele van de meest vooraanstaande namen in de wereld van investeren en groei samen voor het Investor Quarterly-event, georganiseerd door Greyt. Het thema van de avond was ‘Groei versnellen door ideaal samenstellen‘ en het evenement was gericht op het verkennen van de ideale mix van strategische initiatieven om organisaties schaalbaar te laten groeien.

Het evenement vond plaats in Hotel Arena Amsterdam en bood een gezellige en intieme sfeer voor de deelnemers om te netwerken en nieuwe connecties te maken. Het programma was gevuld met inspirerende sprekers en panelgesprekken, onder leiding van onze eigen Martijn Wassink.

Een van de hoogtepunten van de avond was het panelgesprek met onder meer:

  • Rachelle van der Linden, founder van Creatinc & Knab,
  • Beer Zandt, Head of Partnerships bij RocketX,
  • Vincent Timmers, Partner bij Ebbinge,
  • Stijn Dietz, Investment Director bij Mentha, en
  • Niels van Daatselaar, CEO bij TreasurUp.

Het panel besprak hoe organisaties programma’s voor marketing, sales, technologie en finance kunnen gebruiken om hun groei te versnellen. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel waar de deelnemers konden napraten over wat ze hadden geleerd en nieuwe contacten konden leggen.

We willen alle sprekers en deelnemers bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle avond. Het was geweldig om te zien hoe deelnemers nieuwe inzichten opdeden en connecties maakten met andere professionals in hun vakgebied. We kijken ernaar uit om de volgende Investor Quarterly te organiseren en opnieuw ons warme netwerk van investeerders en groeiondernemers samen te brengen.

Ben je benieuwd hoe het is om bij Investor Quarterly aanwezig te zijn? Bekijk hieronder de aftermovie van deze editie.

Wil jij als investeerder aanwezig zijn bij de volgende Investor Quarterly van Greyt? Om je te laten inspireren, te sparren en te netwerken? Geef je dan hier op.