Terugblik op een geslaagde editie van Finance Drinks

We kijken met veel plezier terug op een geslaagde editie van Finance Drinks, die plaatsvond bij Scheltema in Leiden. Tijdens deze bijeenkomst kwamen CFO’s en controllers uit ons warme netwerk samen om kennis te delen en te netwerken. Het was een inspirerende middag vol met interessante presentaties en boeiende discussies over het thema “the future of finance”. De bijdrages van Dieter Castelein, co-founder van Greener Power Solutions, en onze eigen Greyt Controllers Jouke Smeding en Joep van der Vliet hebben ons nieuwe inzichten en inspiratie gegeven.

Zo is ons Controller team al volop bezig met het verkennen van de toekomst van finance. Welke systemen en reporting tools zijn nodig om organisaties klaar te maken voor groei? Welke tooling is toekomstbestendig en geschikt voor welke groeifase? Tijdens het event vertelden teamcaptains Jouke Smeding en Joep van der Vliet meer over ‘finance tech we love’.

Daarnaast was er ook een keynote van Dieter Castelein, co-founder van Greener Power Solutions. Greener levert schone stroom met mobiele batterijen voor bijvoorbeeld festivals, bouwplaatsen en laadstations. Dieter vertelde meer over zijn ondernemersreis, de uitdagingen voor Greener en welke onvermijdelijke rol finance speelt in de toekomst van zijn organisatie.

Na de presentaties was er volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. We zijn naar huis gegaan met nieuwe inspiratie, inzichten en connecties.

Benieuwd naar de sfeer van Finance Drinks? Bekijk dan hier de aftermovie:


De volgende editie van Finance Drinks staat gepland op donderdag 9 november. Wil jij hier bij zijn? Stuur dan een mailtje naar events@greyt.nl of neem contact op met Kristiaan of Marloes.

Kristiaan van der Weijde
Recruitment Consultant
06 – 45443850
kristiaan.vanderweijde@greyt.nl

Marloes van Leeuwen
Talent Manager
06 – 28421486
marloes.vanleeuwen@greyt.nl

En houd zeker onze LinkedIn pagina in de gaten voor meer informatie en updates over Finance Drinks en andere evenementen van Greyt. Wie weet zien we jou dan wel op de volgende editie van Finance Drinks!