Met Greyt stuurt een onderneming in de industrie weer op resultaat

Speedbooks is een goed programma om inzicht te krijgen in de resultaten van een organisatie. Maar de kennis en ervaring die ervoor nodig is kan niet altijd zelf worden vergaard. Greyt is specialist in reporting en Business Intelligence en zorgt ervoor dat organisaties het meeste uit het programma kunnen halen.

Probleem.

Een organisatie in de industrie heeft het programma Speedbooks aangeschaft, maar na een korte cursus links laten liggen. Bij de jaarafsluiting en voor de accountant blijkt al snel dat het programma toch nuttig kan zijn. Door het gebrek aan inhoudelijke en technische kennis in de organisatie en een gebrek aan tijd om zich hierin te verdiepen wordt Greyt wordt ingeschakeld om snel en correct het programma in te richten en maatwerk rapportage op te leveren.

Oplossing.

In een eerste analyse bekijkt Greyt samen met de klant welke rapportages noodzakelijk zijn maar ook welke quick wins kunnen worden gerealiseerd. Na deze inventarisatie gaat Greyt direct over tot het inrichten van Speedbooks en het bouwen van de gewenste rapportages. Op verzoek van de klant bouwt Greyt tevens maatwerk jaarverslagen (enkelvoudig en geconsolideerd) en zorgt Greyt voor een grote versnelling bij het rapporteren van geconsolideerde resultaten.

Resultaat.

Sneller inzicht in geconsolideerd resultaat. Besparing van tijd en geld door jaarrekeningproces te versnellen.

Anton Oppenhuizen Greyt partner voor de ondernemer

Anton Oppenhuizen

Door zijn 30 jaar ervaring kan Anton snel en pragmatisch de benodigde verbeteringen aanbrengen. Ondernemers en directeuren beschouwen hem als een volwaardig gesprekspartner en waardevolle sparringpartner.