Portretvideo: Suzanne Meuwissen

“Een onderneming bouwen is een berg aan werk. Het is elke dag klimmen en bijsturen.”

Dit is precies waar CFO Suzanne Meuwissen zich dagdagelijks mee bezig houdt én energie van krijgt, zowel op werkgebied als privé. Als sportieve vrouw en fervent wandelaar weet ze als geen ander dat elke stap telt. Als CFO maakt ze impact bij snelgroeiende bedrijven door meer betekenis aan cijfers te geven, uitdagende vragen te stellen, en bedrijven te helpen navigeren naar duurzame groei. Suzanne staat bekend als een betrouwbare sparringpartner van de CEO en het managementteam.

Suzanne brengt meer dan vijfentwintig jaar aan Finance ervaring met zich mee. Die ervaring zit met name in de B2C markt binnen de FMCG en Shared Mobility branche. Ze is resultaatgericht, met een grote focus op de wensen en behoeften van de eindklant. Haar vlieguren zitten in Finance & Control bij start-ups, scale-ups en corporates.

Op dit moment ondersteunt Suzanne al een aantal impactbedrijven als parttime CFO. Benieuwd of Suzanne ook wat voor jouw organisatie kan betekenen?  Neem een kijkje op het profiel van Suzanne: https://www.greyt.nl/suzanne-meuwissen/ of neem direct contact op met Greyt.