Peter Balk

Peter Balk staat al jarenlang ondernemers bij als ‘het financieel geweten van het bedrijf’. Hij is een ondernemende en praktisch ingestelde Greyt partner en adviseert proactief op onderwerpen die aandacht behoeven. Daarnaast is Peter een financieel sparringpartner op alle gebieden waarover de ondernemer beslissingen moet maken.

Peter kan zich goed inleven in de positie van ondernemer omdat hij zelf ook succesvol ondernemer is. Hij weet als geen ander waar je als ondernemer mee te maken krijgt en door welke fasen een bedrijf heen moet om succesvol te kunnen groeien. Peter heeft ondernemers bijgestaan in onder andere de groothandel, de zorgsector en de zakelijke dienstverlening. Hij is een expert in financiële processen verbeteren en versnellen, en ze beter te laten aansluiten op de operationele onderneming.

Referenties

Peter is sinds juli 2013 voor twee dagen in de week betrokken bij Intelligence Group en verschillende aanverwante BV’s. Hij heeft in korte tijd overzicht, structuur, ritme en stabiliteit in de boekhouding teruggebracht en onze administratie gemoderniseerd. Wij hebben nu sneller en betere informatie met een tijdsbesparing van zeker 70%. Peter is van het aan- en doorpakken, goed nadenken en daarna zijn doel realiseren. Hij pakt de telefoon om zaken te regelen en gaat naast mensen zitten om nieuwe procedures uit te leggen. Hij is kostenbewust, modern, gericht op automatisering van cijfers die daadwerkelijk grip geven op het sturen van de organisatie. Peter staat bij ons bekend als vriendelijk, integer, zeer flexibel, duidelijk en een prettige collega. Ik ben blij dat hij de komende maanden (of langer) nog betrokken blijft bij onze bedrijven om sturing te geven aan de verdere professionalisering van de finance en projectorganisatie.
Geert-Jan Waasdorp CEO
Intelligence Group

Meer informatie