Maartje van den Boomen: klaar voor een Greyt new challenge.

Greyt heeft er een nieuwe aanwinst bij! Maak kennis met Maartje van den Boomen, onze nieuwe Controller in regio Zuid. Met haar jarenlange ervaring als Business Controller bij de gemeente Utrecht brengt Maartje de nodige kennis en expertise met zich mee om bedrijven te ondersteunen op finance vlak. En met haar Brabantse gezelligheid past ze ook nog eens perfect in ons team!

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest voor de overheid, waarvan de laatste drie jaar bij JE Consultancy, was het tijd voor Maartje om terug te keren naar het bedrijfsleven. Met haar start bij Greyt is ze direct aan de slag gegaan als Parttime Controller bij Meemaken B.V. en Ctalents in samenwerking met onze CFO’s Sven Akkerman en Ed van Viegen. Een echte Greyt start!

Tijdens haar werkzaamheden bij de gemeente Utrecht heeft Maartje zich ingezet voor verschillende projecten, waaronder de aanscherping van de strategie en doelstellingen, het opzetten van financiële scenario’s op lange termijn en de verbetering van managementinformatie. Ook heeft ze zich beziggehouden met de doorontwikkeling van de rechtmatigheidscontrole.

Bij Greyt is Maartje klaar voor een Greyt nieuwe uitdaging en staat ze klaar om groeiende bedrijven te versterken op het finance vlak. Wil je meer weten over Maartje? Bekijk dan haar profiel op onze website: https://www.greyt.nl/team/maartje-vandenboomen/