Maak kennis met Greyt’s nieuwe aanwinst: Mark Geijsel.

Maak kennis met Mark Geijsel, de nieuwste aanwinst van Greyt. Met meerdere financiële jaren bij onder andere Swapfiets, Parkmobile, PQR en G-Star heeft Mark de nodige ervaring opgedaan in diverse sectoren en wij zijn ervan overtuigd dat hij perfect bij Greyt past.

Als moderne finance professional, geregistreerd als CPA (RA), heeft Mark brede interesses en capaciteiten: van Financial tot Business Control, Business Intelligence en als een strategische partner voor het management van een bedrijf. Hij heeft ruime ervaring in Performance Management en is in staat om een strategie om te zetten in een businessplan en uitvoering. Mark doet dit door een framework van relevante KPI’s te bieden die op dagelijkse basis kunnen worden gemonitord. Hij legt graag de verhalen achter de cijfers uit.

Mark heeft relevante ervaring in snelgroeiende en opschalende omgevingen over meerdere sectoren (technologie, handel, mode). Hij is down to earth, pragmatisch en een voorbeeldleider. Hij houdt ervan om een goed team op te bouwen en de status quo te verbeteren. Hij kijkt altijd vooruit en is vastberaden om de beste resultaten te behalen. Wij zijn verheugd dat Mark bij ons komt werken en wij kijken uit naar zijn bijdrage aan Greyt. Wil je meer weten over Mark? Bekijk dan zijn profiel op onze website: https://www.greyt.nl/team/mark-geijsel/