Terugblik Impact Ready – How Finance can drive longterm value

Op donderdag 11 april kwamen meer dan 45 CFO’s en investeerders samen voor de tweede editie van Impact ReadyHow Finance can drive longterm value. Laten we samen terugblikken op deze inspirerende avond.

Impact Ready is een speciaal evenement voor ons netwerk van CFO’s en investeerders, ontworpen om met ons expertpanel en het publiek te debatteren over langetermijn waardecreatie in Finance voor de impactuitdagingen van groeibedrijven. Het is een kans om te leren, te inspireren en te ontmoeten.

Na deze editie gingen alle deelnemers vol inspiratie naar huis, en dat is geen verrassing met een expertpanel bestaande uit Professor Dr. Willem Schramade, hoogleraar Finance aan Nyenrode Business Universiteit, Dr. Diane Zandee, assistent professor aan Nyenrode Business Universiteit, Ferry van Halem, founder & Chief Value Officer bij Elemental, en Frederik Deutman, Managing Partner bij SevenGen Investment Partners.


DSCF8617
DSCF8630
DSCF8612
DSCF8498
DSCF8629
DSCF8588
DSCF8472
DSCF8472
previous arrow
next arrow

Het programma begon met een openingsspeech van Martijn Wassink, founder van Greyt, in de Event Space van de Social Impact Factory in Utrecht. Daarna nam Willem Schramade het podium voor zijn keynote over de strategische aspecten van langetermijn waardecreatie.

Vervolgens werd het expertpanel, bestaande uit Diane, Ferry en Frederik, samen met Willem, naar voren gehaald. Onder leiding van Martijn gingen zij in gesprek met het publiek, waarbij vragen zoals de rol van de CFO in de transitie naar duurzaamheid, de behoeften van investeerders van hun CFO’s, en de toekomst van impact Finance aan bod kwamen.

Na het inhoudelijke gedeelte was het tijd voor de borrel, waar heerlijke hapjes en drankjes werden geserveerd en er volop werd genetwerkt.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van Impact Ready op dinsdag 24 september. Houd onze eventpagina in de gaten voor meer informatie.