Paul Steeman

Paul Steeman is een ondernemende CFO met meer dan 15 jaar achtergrond in Tech, Media & Telecom. Daarvoor was hij acht jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. In zijn DNA zit een hang naar feiten en cijfers, waardoor hij zaken doorgrondt zonder zich te laten afleiden door emotie of buikgevoel. Hij kan uitstekend luisteren en dringt snel tot de kern van de zaak door. Hij wordt gedreven door zakelijk belang en als geboren Rotterdammer is hij gewend de handen uit de mouwen te steken. Paul verbindt mensen en weet verschillende standpunten te verenigen. Hij is duidelijk in zijn optreden, met respect voor mensen en omstandigheden. Pragmatisch en oplossingsgericht, maar strikt en directief als het nodig is.

De laatste 17 jaar heeft hij als CFO in de ICT service industrie en telecom gewerkt. Paul heeft veel ervaring in het werken met meerdere private equity partijen. Recurring business models en pay-as-you-go concepten kent hij als zijn broekzak. Hij kent het belang van goed cash management en beschouwt adequate financiering als een primaire taak van de CFO. Uitstekende stuurinformatie voor het management en Business Intelligence ziet hij als een speerpunt. Het aanbrengen van structuur, het begeleiden van groei en indien nodig kostenefficiënt maken van een bedrijf loopt als een rode draad door zijn loopbaan.

Paul gelooft in de ondernemende CFO als richtinggever voor de toekomst: breed geïnformeerd vanuit de business en daardoor een waardevolle en kritische gesprekspartner voor DGA, MT, directie of aandeelhouders. Een CFO die de onderneming naar een hoger niveau weet te brengen en helpt om de grote ambities waar te maken.

Meer informatie