Johan de Boer

Iets blijvends achterlaten, toegevoegde waarde hebben en betekenisvol zijn, dat is de ambitie van Greyt partner Johan de Boer. Hij maakt dit waar voor zijn klanten door overzicht, rust en structuur in de organisatie aan te brengen.

Met zijn brede ervaring kan Johan van toegevoegde waarde zijn voor ondernemingen, die worstelen met een gebrek aan inzicht in (financiële) mogelijkheden en risico’s, onvoldoende structuur of onduidelijke strategie. Van startups tot MKB tot volwassen ondernemingen, op zoek naar professionalisering en (her)structurering van Finance-, Control- en/of Risk-organisatie. Hij weet wat er nodig is om een goede organisatie die extra stap te laten maken.

Johan is een allround Manager op het gebied van Financiën, Control, Risico Management, Waarderingen, Strategie en Organisatie. Hij heeft jarenlange ervaring als (parttime) Financieel Directeur en Finance Manager.

Johan is hardwerkend en loyaal en heeft door zijn sociale karakter een goed gevoel voor persoonlijke verhoudingen. Binnen zijn opdrachten is hij verder te kenmerken als analytisch sterk, nuchter en stabiel. Johan laat niet alleen iets achter, maar brengt ook heel veel mee.

Referenties

Johan is een professionele en onafhankelijk denkende collega. Hij brengt rust en structuur. Wij hebben intensief samengewerkt aan verschillende grootschalige vastgoedprojecten. Zijn bijdrage is uitermate belangrijk geweest, onder andere door het op een juiste en betrouwbare manier tot stand laten komen van marktconforme waarderingen van het vastgoed van KP Investments. De consequenties voor de balans van KP Investments, de Vastgoeddivisie en de Aandeelhouder heeft hij met verve verdedigd. Hij heeft hiermee een stabiele basis gelegd voor de succesvolle verkoop van onze projecten. Maar misschien nog belangrijker is wel dat Johan een zeer betrouwbare collega is die graag verantwoordelijkheid naar zich toetrekt waardoor de samenwerking heel plezierig is
Antoon Jorna Directeur Projecten
KP Investments
Johan heeft een goed trackrecord opgebouwd als betrouwbare en kundige financial bij Rabo Vastgoedgroep en Bouwfonds. Wij vertrouwden hem de rol van Finance Director bij KP Investments, ook onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, dan ook van harte toe. KP Investments heeft een gigantische klus geklaard. Johan heeft een belangrijk aandeel in het succes gehad, door in het Finance & Risk domein verschillende financiële, juridische en fiscale vraagstukken tot een oplossing te brengen.
Jos van Lange CEO
Rabo Vastgoedgroep

Meer informatie