Johan Brekelmans

Johan Brekelmans is onze financieel expert op het gebied van handel en productie. Hij heeft het vak geleerd bij internationale bedrijven waar deze onderwerpen centraal staan. In commercieel gedreven organisaties gedijt hij het best. “Ik ben altijd op zoek naar effectieve werkmethodes.” Zijn interesses liggen niet voor niets in de IT en automatisering. Zo heeft hij bij een aantal multinationals geheel nieuwe managementinformatiesystemen opgezet.

Johan ziet zichzelf het liefst als de rechterhand van de directie. Zorgen dat achter de schermen alles gesmeerd loopt. Bedrijfsprocessen doorvoeren, overnames begeleiden, deelprojecten en verbeterplannen. Maar ook posities innemen wanneer het nodig is en de juiste mensen aansturen. Dit maakt Johan een flexibele  allrounder die precies op het juiste moment weet te schakelen. “Door een onderneming goed te kunnen screenen, en daarmee te leren kennen, ben ik in staat om op korte termijn direct toegevoegde waarde te leveren. Snel inzichtelijk krijgen wat er nodig is, dan kan je de ondernemer helpen om groei mogelijk te maken.”

Hij kan veel betekenen voor ondernemers die in korte tijd een heleboel voor elkaar willen krijgen. Johan weet projecten in no time op te stellen en aan te slingeren. Ook wanneer er flinke deadlines zijn. Als doorgewinterde interim manager is hij hier volledig in getraind. De gevarieerde posities in zijn CV maken hem een enorm flexibele CFO, die ook toegevoegde waarde kan leveren op de board en aandeelhouders.

Meer informatie