Meet Frits van der Poel: onze nieuwe meest zuidelijke CFO

Frits van der Poel is een ervaren CFO met een indrukwekkend track record in de financiële wereld. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Frits is nu de meest zuidelijke CFO van Greyt en woont met veel plezier in Vlaanderen.

Frits omschrijft zichzelf als “een ondernemende CFO die bedrijven, scale-ups en investeerders helpt bij het realiseren van (internationale) businessplannen, zowel strategisch als uitvoerend”. Frits wordt erkend vanwege zijn pragmatische en resultaatgerichte aanpak, zijn vermogen om snel inzicht te krijgen in een bedrijf en zijn hands-on aanpak.

Frits heeft expertise in het begeleiden van bedrijven bij groei en schaalvergroting, en heeft een passie voor het realiseren van strategische doelen. Hij is een echte teamplayer en werkt graag nauw samen met alle afdelingen binnen een organisatie om zo het beste resultaat te behalen. Bij Greyt zal hij zich richten op het begeleiden van bedrijven bij hun financiële strategie en groeiambities. Wij zijn verheugd dat Frits bij ons komt werken en wij kijken uit naar zijn bijdrage aan Greyt. Wil je meer weten over Frits? Bekijk dan zijn profiel op onze website: https://www.greyt.nl/team/frits-vanderpoel/