Maak kennis met Kees van de Laar, de nieuwste toevoeging aan het Greyt Controller-team

We zijn verheugd om Kees aan boord te hebben en we kunnen niet wachten om hem een significante impact te zien maken bij het ondersteunen en adviseren van ambitieuze scale-ups en MKB-bedrijven in heel Nederland.

In de loop der jaren heeft Kees bij verschillende bedrijven de rol van project- en businesscontroller op zich genomen. Hij is technisch onderlegd en heeft een sterke focus op het verhogen van de efficiëntie. Kees is gevestigd in Utrecht en staat klaar om alle kanten op te reizen om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Kees werd hartelijk verwelkomd door zijn nieuwe collega’s bij Greyt en hij is verheugd deel uit te maken van een team dat gepassioneerd is om bedrijven te helpen groeien. Met een sterke focus op financieel management, zet Kees zich in voor het leveren van hoogwaardig advies en ondersteuning om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. Hij is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om groei en efficiëntie te stimuleren, en hij staat te popelen om zijn expertise te delen met de klanten van Greyt.

Ben je benieuwd hoe het is om als controller bij Greyt te werken, dan deelt Kees graag zijn ervaringen met je. Hij is altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om te bespreken hoe Greyt uw bedrijf kan helpen groeien en bloeien. We kijken ernaar uit om Kees te zien floreren in zijn nieuwe rol bij Greyt en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor hem en het bedrijf in petto heeft. Wil je meer weten over Kees? Bekijk dan zijn profiel op onze website: https://www.greyt.nl/team/kees-vandelaar/