Willeke Ong nieuwe partner bij Greyt

 

Met Willeke Ong voegt Greyt eindelijk weer een vrouw toe aan het partner team. En wat voor één! Willeke brengt jaren ervaring mee als openbaar accountant en partner bij PwC waar ze voornamelijk vastgoedondernemingen en woningcorporaties in haar klantenportefeuille had.  Ze is een ondernemende financieel expert en gaat de nieuwe uitdaging als Greyt Partner van harte aan. We stellen je haar graag even voor.

Willeke Ong:
“De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier als openbaar accountant gewerkt. Als partner bij PwC heb ik me naast deze rol ook in kunnen zetten als adviseur en sparringpartner voor directies van vastgoedondernemingen en woningcorporaties.

Niet voor niets ben ik van nature nieuwsgierig: ik wil altijd blijven leren, of dat nu is een nieuwe studie, functie of werkplek. Het zet mezelf weer op scherp. Ik vind het altijd een uitdaging om verbindingen te leggen. Niet alleen met mensen, maar ook met afdelingen en organisaties. Het kijkje in de keuken heeft me altijd het meest getrokken, zo kan je de organisatie het beste doorgronden.

Ik word vaak omschreven als een ‘notenkraker’. Geef me een complex vraagstuk en ik bijt me erin vast – ik laat niet los voordat het vraagstuk gekraakt is. Wat is er leuker dan door de cijfers heen het gehele beeld van de organisatie scherp te krijgen?

Ik heb besloten om de komende jaren 3 rollen te vervullen: parttime CFO als partner bij Greyt, toezichthouder en vrijwilliger. Voor mijn rol als toezichthouder bij een MBO en bij een pensioenfonds heb ik twee opleidingen gevolgd. Nu is het tijd voor mijn rol als Greyt Partner: een ondernemende CFO! Greyt biedt mij waar ik naar op zoek ben: 21st century tools. Die zijn onmisbaar voor elke ondernemer én onderneming als je het mij vraagt. Met het team van betrokken en ervaren Greyt Partners achter me kan ik me optimaal inzetten voor de groei ambities van ondernemers.

Anita Hijmenberg, Manager bij Greyt:
Willeke matcht enorm goed bij de merkwaardes van Greyt. Ze is pro-actief, scherp en to the point. Ze heeft de uitstraling van een krachtige en zakelijke professional, zonder haar vrouwelijke kwaliteiten te verliezen.

Willeke omschrijft zichzelf als een notenkraker. Dat zien we terug in haar persoon, maar ook in haar werkhouding. Ze is niet van de hap-snap oplossingen. Ze doorgrondt een project echt van begin tot eind en neemt geen genoegen met minder. Dat is een voorwaarde die wij aan al onze partners stellen.

Willeke is bij Greyt terecht gekomen omdat ze graag aan haar ’21st century’ vaardigheden wil werken. De kracht van Greyt ligt in de kennis en expertise die we meebrengen. Gespecialiseerd in verschillende branches, vakgebieden en thema’s ondersteunen onze partners elkaar waar nodig. Willeke is een enorme aanwinst voor onze partners die zijn gespecialiseerd in de vastgoedbranche. De vastgoedmarkt trekt steeds meer aan waardoor er een ideaal ondernemersklimaat ontstaat voor vastgoedbeleggers. We zien daar op het moment heel veel kansen. Samen met Willeke kunnen we deze kansen omzetten naar mooie projecten en zo ondernemers vooruit helpen.


profielfoto-willeke-ong

 

Willeke zal haar kennis en ervaring delen in de vorm van blogs en klantcases. Deze kan je volgen op Willeke’s persoonlijke pagina.