KPI overzicht

UPDATE:
HET WEBINAR IS VOL!


 

Wat zijn we overweldigd door alle aanmeldingen voor ons eerste webinar. Alle 100 plekken zijn inmiddels vergeven!

 

Bij voldoende aanmeldingen geven we sowieso een tweede webinar, datum en tijd volgt nog. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op per email.

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Laat je gegevens achter

Voor ondernemers & financials die meer willen halen uit hun rapportages

Greyt is een club van ruim 25 CFO’s, controllers & BI experts. Wij hebben het allemaal al een keer meegemaakt als het aankomt op  rapporteren, inzicht & overzicht creëren en ondernemingen laten groeien. Juist daarom organiseren wij dit webinar. Wij maken nog te vaak mee dat financials en ondernemers onnodige reporting issues ervaren: veel handmatig (en dus foutgevoelig) werk met Excel, eindeloze spreadsheets met statische informatie, en voornamelijk (te)veel tijd kwijt zijn aan het maken van de maandelijkse rapportages. Het resultaat is dat het nodige inzicht in de onderneming ontbreekt, de financial meer rapporteert dan analyseert en dit de groei van de onderneming in de weg staat.

Dit webinar is bedoelt voor alle financials én ondernemers die op zoek zijn naar een efficiëntere manier van rapporteren. Heb je te maken met onvolledige en/of verouderde management rapportages? Mis je het inzicht in de rapportages om je organisatie te doorgronden en data gedreven aan te sturen? Meld je dan nu aan.

Tijdens dit live webinar laten wij je zien hoe:

Je binnen een uur tijd een volledige (management) rapportage maakt

Je operationele data aan financiële data koppelt voor volledig inzicht in je onderneming

Je met gemak grote hoeveelheden data kan verwerken

Je overzichtelijke visuele dashboards maakt die actuele cijfers laten zien

Plus:

Werken we met eigen klantencases

Is er ruimte om al je vragen te stellen

Sturen wij de opname achteraf naar je toe

Over de presentator: Martijn Wassink

martijn_wassink

Martijn Wassink is oprichter van Greyt, een club van ervaren CFO’s en slimme jonge dataspecialisten. Greyt maakt ambitieuze organisaties geweldig door de juiste ervaring in het team te brengen, een glashelder inzicht te creëren en een schaalbare structuur aan te brengen. Met Greyt heeft Martijn honderden organisaties geholpen met het verkrijgen van een glashelder inzicht. Martijn weet de kracht van Power BI op een heldere manier uit te leggen zodat het voor iedereen duidelijk is hoe je er direct voordeel uit kan halen.

Deel dit webinar nu ook met je Linkedin Connecties >>