Vrijblijvend gesprek met een Greyt CFO

Leg jouw (groei) uitdagingen voor aan de juiste Greyt CFO,  ervaren en gespecialiseerd in jouw branche of type onderneming.

“De juiste CFO bij jou aan tafel

Of het nu gaat om een gebrek aan financiële expertise, te weinig cijfermatig inzicht / overzicht in de onderneming of je hebt behoefte aan een sparringpartner, jij wil met de juiste persoon aan tafel zitten. Dat is precies wat wij je aanbieden.

Hoe werkt het?

Ongeacht je vraagstuk, wij koppelen jou aan de juiste Greyt CFO, die ruim 10 jaar ervaring heeft in jouw branche of type onderneming. Hij of zij komt komt bij jou langs op kantoor om jouw uitdagingen door te nemen. De CFO zal je de nodige kritische vragen stellen om jouw situatie te doorgronden om daarna direct een advies uit te brengen hoe je tot een oplossing komt of kan komen. Onze CFO’s hebben het allemaal al een keer meegemaakt, ze leggen je dan ook graag uit hoe ze soortgelijke uitdagingen aanpakken bij branchegenoten. Na het gesprek weet je welke stappen je moet ondernemen.

We laten je niet met een advies zitten maar vertellen je ook in heldere taal hoe wij jou structureel kunnen ondersteunen bij deze oplossing. Binnen welke termijn en wat het kost. Zo heb je meteen een beeld van wat we voor je kunnen betekenen, hoe Greyt werkt en heb je alvast kennis gemaakt met de Greyt CFO zelf.

Echt helemaal vrijblijvend?

Ja. Ben je niet tevreden of overtuigd van ons advies? Even goede vrienden. Wij bieden dit vrijblijvend aan omdat wij bijna altijd worden gevraagd ons advies uit te voeren.

Vertel ons jouw uitdaging

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Wij zijn Greyt

Greyt is een team van ervaren CFOs, controllers, consultants en vakspecialisten. Onze drive is groei en waarde creëren voor jouw organisatie. We weten wat je nodig hebt om verder te komen en op welke momenten.

greyt-partners-cfo's