In search of a Junior Community Manager

Greyt groeit! Onze missie is om ondernemend Nederland te voorzien van een Greyt CFO of Controller. Om continue op de radar te blijven van ambitieuze ondernemers, investeerders en finance professionals zoeken we een (junior) community manager die verbinding realiseert. Jij brengt creativiteit en organisatietalent naar ons jonge en hechte team op het Clubhuis. Samen gaan we impact maken!

Your Greyt mission! 🚀

Als (junior) Community Manager vorm je samen met het Clubhuis team de driving force achter onze communities en daarmee zetten we samen Greyt in heel ondernemend Nederland op de kaart. Als ambassadeur van Greyt weet jij onze (potentiële) klanten en collega’s te vinden. Iedere onderneming in Nederland verdient een CFO en Greyt maakt dit mogelijk. Samen met je collega’s en de Greyt Controllers en -CFO’s werk je aan de groei van onze organisatie.

Wat ga je doen?

Samen met onze Community Manager, Anne-Claire, bepaal je hoe we de Greyt communities versterken, ondersteunen en uitbreiden. Dat is niet alleen ons eigen team van 30+ CFO’s en Controllers, maar ook ons netwerk van businesspartners en klanten bestaande uit ambitieuze scale-up founders, professionals en investeerders. Het community team staat in het midden van de organisatie, wat betekent dat je werk divers is en je met veel verschillende teams zal werken. In de praktijk betekent dit het volgende:

 

 • Samen met de Community Manager beheer jij de event kalender. Je bedenkt activiteiten voor onze communities en weet iedereen in de organisatie mee te krijgen. Je helpt mee in het organiseren voor, tijdens en na de events.
 • Met de organisatie van onze events ben je ook bezig met het (mede) creëren van content. Of het nu een mailing is, een social post of een video, je weet iedereen te bereiken met jouw creativiteit.
 • Meten = weten. Je meet voortdurend hoe Happy@Greyt onze communities zijn.
 • Vanuit het Clubhuis organiseer jij het warme welkom voor onze nieuwe klanten. Je zorgt ervoor dat klanten het Clubhuis altijd weten te vinden en verstuurt leuke Greyt gifts. Ook verwerk je alle informatie netjes in ons CRM.
 • Je denkt en werkt in oplossingen, als het beter kan dan pak je dit met beide handen aan. Je krijgt alle ruimte om onze processen te verbeteren en ideeën aan te brengen om onze communities een Greyt boost te geven. We zijn een scale-up dus dat betekent dat we continu groeien en ontwikkelen!

Onze Community Manager:

 • Is een echte teamplayer en communiceert pro actief.
 • Is vriendelijk, positief, en behulpzaam;
 • Heeft een creatief brein en werkt gestructureerd en georganiseerd;
 • Is een doener (niet lullen maar poetsen zeggen we hier in Rotterdam) en zelfbewust wanneer er hulp nodig is;
 • Werkt procesgericht en vindt het leuk om werk te analyseren en te verbeteren;
 • Heeft een enthousiaste mindset en houding en weet mensen in beweging te krijgen;
 • Blijft kalm in de chaos, jij laat je niet zo snel gek maken;
 • In het bezit van een beetje (flauwe) humor 😉

Als professional ben of heb je:

 • In het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Ten minste 1 jaar professionele en relevante werkervaring.
 • Ervaring of een goede dosis affiniteit met consultancy. Je waardeert professionaliteit, gecombineerd met een glimlach!
 • Affiniteit met ondernemerschap. Onze community bestaat uit: ondernemers en oprichters van groeibedrijven, financials en investeerders.
 • Graag betrokken bij het organiseren van events.
 • Ervaring of affiniteit met het schrijven en maken van content.

Wij bieden:

 • Een contract van 32 – 40 uur en een goed arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Een salarisindicatie van €2200 - €3500 (obv 40 uur en afhankelijk van jouw ervaring)
 • Een studiebudget zodat jij je op persoonlijk en vaktechnisch vlak kan blijven ontwikkelen.
 • Werken binnen een ambitieuze organisatie met een jong en resultaatgericht team.
 • Een functie waar eigen inbreng en initiatief wordt gewaardeerd.
 • Een gevulde koelkast: elke dag een gratis en gezonde lunch.
 • Een fijne werkplek op ons Clubhuis (op fietsafstand van Rotterdam Centraal), met eigen laptop, extra schermen en een zit/sta bureau. Omringd door veel natuurlijk licht en een fantastisch uitzicht over Rotterdam.
 • Een wekelijkse work out! We houden elkaar mentaal en fysiek scherp tijdens de bootcamp.
 • De mogelijkheid om af en toe thuis te werken.
 • 20 tot 25 vakantiedagen om er lekker tussenuit te gaan.
 • Jaarlijks team event waarvoor je de gekste ideeën mag aandragen.
 • 2x per jaar een 2-daags event met de hele organisatie.
 • Een meer dan prima werksfeer: we houden van lekker eten, muziek en borrels. Ook buiten werktijden. Happy@Greyt is belangrijk voor ons.

Hoe jouw dag bij Greyt eruit kan zien:

Het is 9:15 uur en met een heerlijke cappuccino (of thee, maar net waar je van houdt) vertel je in de online daily wat jouw focus van de dag is. Het belangrijkste doel is het rondkrijgen van het programma voor de Greyt Quarterly. Het andere focuspunt is jezelf tussen de afspraken door goed voorbereiden voor de pubquiz van vanavond, want het Greyt Clubhuis team moet dit keer toch écht een podiumplaats krijgen!

 

Na de daily check je de mailbox. Mooi, er is een nieuwe deelnemer bijgekomen voor de masterclass Finance 4 Founders! De mail die je gisteren hebt gestuurd heeft geholpen. Dat betekent dat de masterclass bijna vol zit. Vanmiddag kan je de laatste reminders eruit sturen. Je werkt nog een paar mailtjes af en checkt of alle LinkedIn berichtjes voor deze week ingepland zijn.

 

Het is 11:00 uur, tijd voor de brainstorm sessie met Anne-Claire en onze recruiter Kristiaan. Jullie hebben een nieuw event bedacht om de CFO's en Controllers in het netwerk van Greyt met elkaar te verbinden. Samen sparren jullie over verschillende thema's en de locatie van het event en bakenen jullie de doelgroep zo specifiek mogelijk af. Na een klein uurtje hebben jullie de whiteboard muur vol geschreven met als resultaat een shortlist van topics en locaties. Van brainstormen krijg je honger: tijd voor lunch!

 

Na een heerlijke salade en pannenkoeken (met liefde bereid door onze office manager Fatima) duik je weer in de mailbox. De copywriter heeft de eerste versie van de klantcase gestuurd. Je redigeert de tekst waar nodig en stuurt jouw aanpassingen door naar onze marketeer Frédérique voor een laatste check.

 

15:00 uur: *Pling!* Je ziet dat de Teams meeting wordt opgestart om het programma van de Greyt Quarterly af te stemmen. Goed nieuws, één van de CFO's is bereid om een inhoudelijk stuk te presenteren. Nu zijn alle blokken in het programma gevuld. Je bereidt gelijk een mooie post voor Workplace (ons community platform), die kan je morgenochtend nog even finetunen. 

 

Het is alweer 16:30 uur. In voorbereiding op de pubquiz zet je de Sonos aan met een classic hits playlist. Nog even snel oefenen met je collega's! Je stuurt de laatste reminders uit voor de masterclass en klapt je laptop dicht. Stiekem bedenk je al hoe je de Clubhuis overwinning op Workplace zal delen..

Over Greyt Nederland:

Greyt is een team van 30+ ervaren CFO’s, Controllers en Finance Professionals. Wij bieden scale-ups een Greyt CFO: een ervaren sparringpartner die flexibel in te zetten is. Wat ons uniek maakt? Onze CFO’s zijn ook ondernemers, dat maakt hen de ultieme sparringpartner voor founders, investeerders en aandeelhouders. Ze zorgen niet alleen voor de juiste strategische keuzes maar ook voor de uitvoering, vaak in combinatie met een Greyt Controller. Zo bieden wij een compleet mogelijk dienstenpakket aan.

Wat Greyt bindt is het Clubhuis; ons thuishonk in Rotterdam. Hier zit ons team van jonge professionals op marketing, community management, recruitment en HR dat volledig ondersteunend werkt aan de CFO’s van Greyt. Het Clubhuis delen we met de data hero’s (we mogen ze geen nerds meer noemen) van ons zusje All Your BI. En precies daar kom jij tussen te zitten! Wij werken samen in een energieke, informele en open sfeer. We lunchen graag samen, zijn altijd in voor een biertje en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Samen werken we hard aan onze goals en dragen we bij aan de groei en het succes van Greyt.

Zie jij jezelf al zitten op ons Clubhuis?

En herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan maken we graag kennis met je! Vul onderstaand formulier in of stuur je CV + motivatie naar recruitment@greyt.nl en je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie. Voor meer informatie over Greyt kijk je op LinkedIn.

 

 • Upload je CV
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Upload je motivatie
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.