Willeke Ong

Voor Willeke Ong begint alles met het DNA van de ondernemer en onderneming. “Als een ondernemer niet weet waarom hij doet, wat hij doet, blijf je in een vicieuze cirkel draaien.” Het ‘waarom’ analyseert en doorgrondt ze met gemak tot de kern van de business. Ze vertaalt moeiteloos een strategie naar doelstellingen, maakt een missie en visie kraakhelder en brengt een heel businessplan terug naar 1 A4.

Met Willeke heeft Greyt een nieuwsgierige professional in huis. Als partner van PwC was Willeke jarenlang adviseur, openbaar accountant en sparringpartner voor een grote diversiteit aan klanten, waaronder vastgoedondernemingen, woningcorporaties, gemeenten en provincies. Ze is een energieke ondernemer en financieel expert.

“Door een organisatie echt helemaal te doorgronden ga je deze vanzelf vanuit een andere hoek bekijken.” Met een goed ontwikkelde antenne voor de juiste tools, teamwork en structuur zet Willeke een framework op dat werkt. Met behulp van realtime informatie en analyses geeft ze als parttime CFO financiële sturing aan de organisatie, altijd met het eindresultaat voor ogen.

Betrouwbaarheid en transparantie zijn de kernwaarden die daar uit moeten komen. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” is dan ook het motto van Willeke dat daar perfect bij aansluit. Als een notenkraker bijt ze zich vast in de uitdagingen van de ondernemer en kraakt ze complexe vraagstukken met het grootste plezier.

Meer informatie