Vincent van der Stap

Vincent van der Stap is de finance professional die je nodig hebt wanneer je bedrijf door een verandering-, groei- of M&A proces heen gaat. Hij stuurt de financiële afdeling aan en heeft ruim 15 jaar finance ervaring met de M&A wereld. Hij is van grote waarde voor ondernemingen met een Buy & Build strategie. Zo heeft hij de afgelopen jaren aan ruim 30 aan- en verkooptransacties, onderzoeken en (her)financieringen gewerkt. Als Greyt Partner staat hij ondernemers met een bedrijfseconomische blik bij, en is zo de spil tussen de ondernemer, adviseur en aan- of verkopende partij.

Vincent van der Stap weet om te gaan met de behoeftes van de ondernemer, de directie, de medewerkers, de interne en externe stakeholders. Hij creëert inzicht in rapportages en processen voor zowel de reguliere bedrijfsvoering als bij M&A transacties. Samenwerken doet hij op alle niveaus binnen en buiten de organisatie. Hij weet precies de potentie in de bedrijfsvoering aan te wijzen en zorgt voor een glasheldere informatievoorziening.

Vincent krijgt energie van bouwen, analyseren en het oplossen van complexe finance vraagstukken. Hij zit heel dicht op het bedrijfsproces en weet dit van allerlei kanten te doorgronden. Zijn doel is om stappen te zetten, te structureren en risico’s te minimaliseren, zodat de ondernemer succesvol kan doorgroeien.

Van gedachten wisselen?