Thijs van Tuyll

De grootste uitdaging voor een onderneming is om structureel de (strategische) doelstellingen te halen. Precies daar ligt de kracht van Thijs: de plannen van een organisatie realiseren. Thijs combineert een hands-on aanpak met een ‘can do’ mentaliteit waarmee hij medewerkers positief mobiliseert. Zijn diepgaande kennis en ervaring met bedrijfsvoering, financiën en marktomgeving maken hem een ideale partner voor iedere organisatie.

Al vroeg in zijn carrière droeg Thijs verantwoordelijkheid voor ingrijpende turn-arounds binnen middelgrote Nederlandse ondernemingen. Inmiddels heeft Thijs een indrukwekkend CV opgebouwd. Hij heeft ruime ervaring en affiniteit met de maakindustrie, handelsondernemingen en ICT. Vanwege zijn kennis van uiteenlopende businessmodellen voelt hij zich echter snel thuis in iedere branche.

Referenties

Ik heb Thijs leren kennen als mijn financieel directeur toen ik lid was van de hoofddirectie van de ANWB. ‬‬‬‬‬‬‬‬
‪Werken met Thijs is een feest! Ik realiseer me dat deze kwalificatie over een financiëel professional niet vaak gegeven wordt. Thijs kent de inhoud, zorgt voor een vlekkeloos proces en houdt altijd zijn oog op de bal om resultaten te bereiken. ‬‬‬‬‬‬Daarnaast is hij een collega die het werkplezier verhoogt met zijn humor en positieve instelling. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
‪Ik kan Thijs dan ook voor complexe en mindere complexe uitdagingen van harte aanbevelen
Mirjam Sijmons Algemeen Directeur
ArboNed

Van gedachten wisselen?