Peter Posthumus

Met bijna 20 jaar werkervaring mag Peter Posthumus met recht een ervaren partner worden genoemd. Peter heeft een sterke financiële en adviesachtergrond bij verschillende accountantskantoren. Daar heeft hij het vak geleerd. Vervolgens heeft hij een bewuste overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als financieel directeur en startte uiteindelijk voor zichzelf als financieel directeur voor MKB-bedrijven. Peter heeft op die manier uitgebreide ervaring opgedaan bij bedrijven en non-profit organisaties in uiteenlopende branches.

Peter kan snel door de alledaagse problematiek heen kijken om in de bron de juiste verbeteringen aan te brengen. Hij creëert hiermee meer structuur en rust in organisaties. Door zijn goede administratieve achtergrond kent Peter veel accounting systemen en is hij in staat versnellingen door te voeren die de kosten van finance omlaag brengen.

Referenties

Om onze doelstelling te kunnen realiseren, hadden wij hulp nodig van iemand die ons plan binnen onze organisatie kon implementeren. Peter wist onze duidelijke ideeën goed constructief weer te geven in een businessplan. De hulp bij de uitvoering van het plan was zeer professioneel en doeltreffend. Zijn betrokkenheid bij ons bedrijf is enorm groot zodat ad hoc snel oplossingen gevonden worden bij ontstane problemen gedurende het plan.
Johan van ’t Zand Directeur
InWerking
Twee jaar geleden besloten wij gebruik te gaan maken van Speedbooks Rapportage Software om meer inzicht te krijgen in onze bedrijfsvoering. Dankzij Peter is de implementatie vlekkeloos verlopen en besloten we over te stappen van onze accountant naar een Greyt partner. Wij hebben nu structureel en actueel inzicht in resultaten, KPI's, de balansposities en de liquiditeitsontwikkeling. De overstap heeft rust en focus gebracht binnen de organisatie en de communicatielijnen korter gemaakt.
Kitty van Putten Hoofd Administratie
John Pronk Transport
Wij wilden onze administratie efficiënter en digitaal verwerken. Peter heeft bij ons Twinfield geïntroduceerd en laten zien wat er beter allemaal mogelijk was. Inmiddels werken we veel efficiënter en hebben zelfs een week na afloop van de maand al onze rapportage.
Rutger Bouwman Directeur
Conversie Partners
Voor de start van een eigen onderneming had ik een financiering nodig. In samenspraak met mij en de bank heeft Peter alle benodigde financiële stukken opgesteld zodat de goedkeuring eigenlijk alleen nog maar een kleine formaliteit was.
Jantien Pronk Eigenaresse
De Bakker van

Van gedachten wisselen?