Michel Walstock

Een financial in retail, of misschien wel een retailer in finance. Volgens Michel Walstock is retail een woelige wereld, maar dan vooral één met heel veel kansen. Michel: “Retail in de problemen? Nee hoor, er zijn veel winnaars die zich onderscheiden door focus, door hun klanten echt te begrijpen en door goede executie, of dat nou in de fysieke winkel of online is”.

Voor ondernemers is stilstaan geen optie. Om succesvol te zijn en blijven moet je vooruit kijken, durven veranderen en elke dag de focus leggen op verbeteren. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Als Greyt partner pakt Michel dit als ‘businesspartner in crime’ vol energie op. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in zowel operationele als financiële eindverantwoordelijke posities in de Mode, Consumenten Elektronica en Retail logistics.

Michel is scherp en kritisch, gestructureerd in zijn denken en creatief in zijn oplossingen. Hij is sterk gericht op samenwerken en zeer toegankelijk. Hij is nuchter en pragmatisch, kort op de bal, cost driven, heeft gevoel voor commercie en schakelt makkelijk tussen strategie en detail. Maar het belangrijkste volgens Michel is dat mensen uiteindelijk altijd het echte verschil maken: ”Finance gaat niet alleen over cijfers, het is vooral mensenwerk.”

Referenties

Michel is een geweldige sparringpartner, veeleisend en kritisch maar wel op de goede manier
Eric van der Ploeg CEO
Jacadi Retail Nederland
Michel is een gedreven professional met veel gevoel voor retail.
Martin Reavley CFO
KESA Electricals

Van gedachten wisselen?