Mark Nieuwdorp

Deze energieke, zeer ervaren bedrijfseconoom is al ruim 20 jaar interim financieel directeur voor een grote groep bedrijven binnen een grote diversiteit aan branches, zowel in het grootbedrijf als in MKB/DGA-ondernemingen. Mark heeft een focus op logistiek, zakelijke dienstverlening en productie. In vaste posities was hij onder andere financieel directeur van een scheepvaart- en transport onderneming, financieel directeur van Ernst & Young en financieel eindverantwoordelijk bij Fokker Aircraft Services.

Mark is een scherp analyticus en zeer pragmatisch en hands-on ingesteld. Hij doorziet knelpunten snel en weet deze effectief om te buigen naar soepel lopende processen. Door zijn duidelijke communicatie en enthousiaste instelling, weet hij mensen met zich mee te krijgen en zo een prettig werkklimaat te creëren en te behouden. Met zijn passie om zijn kennis en ervaring over te dragen aan ondernemers is Mark een ideale sparringpartner. Hij brengt ondernemingen direct op een hoger niveau.

Referenties

Het perfect kunnen maken en motiveren van Excel-tools om goed overzicht te krijgen wat er in de onderneming gebeurt. Het snel kunnen aanleveren van zeer goed onderbouwde modellen voor de bank. Wij hebben afgelopen 2 jaar 2 keer fors geïnvesteerd.
Mede door snel en vakkundig werk van mijn financieel directeur heeft mijn bank ING optimaal vertrouwen in mijn onderneming.
Ik durf te stellen dat met een ander kantoor dit nooit zo vlot was gegaan. Kost wat! Maar je krijgt ook wat!
Reinier van den Berg Eigenaar
Van den Berg Interieurbouw
Mark is een zeer plezierig mens, aimabel en open. Hij beschikt over uitstekende interpersoonlijke- en organisatiesensitiviteit en maakt hier goed gebruik van. Zo legt Mark heel makkelijk contact, wint heel snel het vertrouwen en wordt daardoor snel teamlid. Hij is geen echte theoreticus, beheerst zijn vak maar is bovenal pragmatisch en hands-on. Hij ziet een probleem, of hoort er over, pakt het dan meteen op en zorgt snel voor de oplossing. Een zeer ervaren financial die snel schakelt tussen strategische zaken en meer operationele of tactische aangelegenheden. Hij beschikt over grote kennis en bij ALcontrol begreep hij alles wat hij tegenkwam. Mark kan vakinhoudelijke dingen goed uitleggen aan zijn team en aan anderen (ook niet-financials). Hij heeft inhoudelijk een uitstekende opdracht vervuld, ook volgens opvolger en accountant
Ruud Zantman Managing director
ALcontrol

Meer informatie