Marcel Klein

Marcel Klein voelt zich helemaal thuis in de projecten business. Hij maakt bedrijven die te maken hebben met snelle groei of veranderende doelen wendbaar voor de toekomst. Het is zijn missie om organisaties projectmatig in control te krijgen, zodat er rust en overzicht ontstaat.

Zijn jarenlange ervaring in diverse financiële functies heeft hij opgebouwd bij (inter)nationale organisaties in de maakindustrie. Als Finance Manager of CFO is hij van toegevoegde waarde voor iedere onderneming die projectmatig werkt en klaar is voor een volgende groeifase. Marcel hecht veel waarde aan organisaties die mensen als kapitaal zien en daar in willen investeren. Hij zorgt ervoor dat medewerkers in hun kracht komen en de groei van het bedrijf mogelijk maken.

Marcel kenmerkt zich door zijn gestructureerde aanpak, rust en strategisch overzicht, maar is ook op de werkvloer te vinden om te toetsen en verbinding te maken. Met een positieve instelling maakt hij het verschil en laat een stevige basis achter waar bedrijven op kunnen voortbouwen.

Referenties

Ik ken Marcel als een pragmatische en down-to-earth Finance professional, die tijdens mijn tijd bij Alliander Manager Business Control Liandon is geworden, nadat hij eerst een klein jaartje de rol als interim manager heeft waargenomen. Marcel valt vooral op door het gemak waarmee hij ook met de business mee kan denken en de business op een unieke manier weet te ondersteunen. Dit wordt misschien wel op een hele mooie manier geillustreerd toen bij het vertrek van de CEO van Liandon, zij Marcel hebben voorgedragen voor de rol als CEO a.i. en hij dit voor ongeveer een jaar heeft gedaan. Zijn heldere manier van communiceren en doelgerichtheid hebben daarin zeker meegespeeld. Ik kan Marcel ten zeerste aanbevelen als interim CFO voor iedere business waar een Finance professional met business sense nodig is.
Kees Dubbelboer Manager Corporate Control
Alliander

Meer informatie