Jaap van Rijn

Jaap van Rijn is niet alleen een ervaren financieel directeur bij uiteenlopende bedrijven maar zelf ook oud-DGA van een middelgrote onderneming binnen de (internationale) zakelijke dienstverlening. Daardoor kent hij niet alleen de problematiek maar ook de oplossing om het gewenste resultaat te behalen. Een ideale sparringpartner voor ondernemers.

Jaap heeft ruime ervaring in de detailhandel en logistiek. Daarnaast is Jaap, na een management buy out zes jaar DGA geweest binnen de zakelijk dienstverlening en vervolgens financieel directeur binnen de (internationale) zakelijke dienstverlening. Hij heeft veel ervaring met fusies en overnames, financiering, projectmanagement, selectie en implementatie automatisering: precies de onderwerpen die bij organisaties zorgen voor de doorgroei. Jaap is het beste te typeren als ‘what you see is what you get’: een betrouwbare, doorgewinterde en pragmatische financieel directeur. Iemand waar je op kan bouwen!

Referenties

Jaap heeft bij Interseco een nieuw IT- systeem geïmplementeerd waardoor wij meer inzicht kregen in de bedrijfsvoering zoals kostprijs per medewerker en opbrengst per klant. Hierdoor kunnen we meer sturen en een hoger resultaat halen en hebben we permanent beschikking over juiste en actuele informatie.
Gert Jan Schol, Senior Sales
RedSocks
Jaap heeft mij in korte tijd meer inzicht gegeven in de bedrijfsvoering en bruto marge waardoor de organisatie efficiënter kan gaan werken en het bedrijfsresultaat zal verbeteren. Hij is voor mij de business partner waar ik mee sparren kan. Jaap geeft mij sturing!
Eduard Craanen DGA
Flexgroup
Jaap is voor mij een business partner met veel kennis van de beveiligingsbranche. Door zijn financiële kennis en ondersteuning kan ik mij focussen op waar ik goed in ben: security trainingen geven.
Rik Bolink Eigenaar
Bolink Consultancy & Training

Van gedachten wisselen?