Ed van Viegen

Partner Ed van Viegen is expert in de wereld van (flexibele) arbeid. Een omgeving met continu veranderende regelgeving en een grote concurrentie. Ed: “Om echt succesvol te zijn in arbeidsbemiddeling is er meer van belang dan je kostprijs op orde hebben. De winnaars werken vanuit een goede organisatie van mensen, processen en de juiste systemen, waarmee ze beloften aan klanten het beste waar kunnen maken”.

Ed vervulde directiefuncties bij middelgrote en grote spelers in de flexmarkt en was directeur/mede-eigenaar van een payrollbedrijf. Hij is initiatiefnemer en juryvoorzitter van het FlexInnovatieFonds en als columnist verbonden aan FlexNieuws.

Zijn basis ligt bij PwC, waar hij ook tot registeraccountant is opgeleid. Zijn passie is de (financiële) performance van ondernemingen verbeteren op een duidelijke en betrouwbare manier. Ed: “Om organisatiedoelen te bereiken, geloof ik sterk in het betrekken van alle belanghebbenden. Met heldere kaders en zonder Poolse landdagen! Veranderingen doorvoeren lukt dan sneller, omdat de meeste weerstand al is weggenomen”.

Van gedachten wisselen?