Christophe Thole

Deze zeer ervaren partner voelt zich thuis in uiteenlopende branches en culturen. Zijn belangrijkste lessen over het belang van tijdige en relevante stuurinformatie leerde hij bij Samas NV, destijds een grote speler in de kantoorbranche. Het principe ‘beter 95% van de informatie op tijd, dan 100% te laat’ is zijn handelsmerk geworden tijdens zijn vervolgcarrière als interimmanager in de rol van Controller, CFO en sparringpartner van DGA’s.

Christophe is ook professioneel geschoold als coach. Hij weet de DGA een spiegel voor te houden die inspireert tot de ontwikkeling van activiteiten ter verbetering van de bedrijfsvoering en medewerkers, en daarmee de resultaten van de organisatie.

Christophe heeft een scherp oog voor detail zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Hij voelt zich net zo goed thuis op de werkvloer als in een directieoverleg. Met zijn senioriteit, kennis en ervaring kan hij als geen ander ondernemers, medewerkers, processen en resultaten (in korte tijd) naar een hoger plan tillen.

Referenties

Greyt en in het bijzonder Christophe Thole bieden de juiste gereedschappen en coaching om de financiële afdeling daadkrachtig en met name zelfstandig uitstekend te laten functioneren.
Rob de Jonge Directeur
Johec International BV
Greyt is, gevraagd en ongevraagd, ter zake en ter plekke. Denkt na en denkt mee. Zeer tevreden.
René Flippo Directeur-Bestuurder
SWV-PO-MH
We zochten een interim financial. (Hoe simpel kan het zijn?) Maar we kregen een doortastende teamplayer die de hele organisatie wist te inspireren en naar een hoger niveau heeft gebracht!
Alexander Visser CEO
Alexport BV

Van gedachten wisselen?