Gezocht: Stagiair Content & Inbound Marketing


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, super leergierige en digital savvy student die écht álles uit zijn of haar (marketing) meeloop stage wil halen. Meewerken aan de ontwikkeling en launch van onze nieuwe website, SEO echt toepassen, de ervaringen van onze CFO’s door middel van interviews vertalen naar echte ‘wow!’ klantcases, onze workshops promoten en met Google Analytics cruciale inzichten naar boven halen. Je gaat het allemaal meemaken.

 

Beginnen: meeloop stage

Beginnen: februari 2019

Duur: 4 tot 7 maanden

Stagevergoeding: uiteraard

 

Wie is Greyt en wat doen wij precies? Even voorstellen.

Wij helpen scale-ups en middelgrote bedrijven met groei. Growth Hacking before it was cool, zeg maar. Dat doen we met ons netwerk van 25 CFO’s (chief finance officers, die mannen in pakken op de website). Zij brengen een berg aan kennis, ervaring en inzicht mee om ambitieuze ondernemers echt verder te helpen om te groeien. Denk aan het uitstippelen van een strategie, het inrichten van nieuwe processen of meer inzicht in de bedrijfsdata creëren met behulp van business intelligence dashboards. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam biedt ons team van reporting en dataspecialisten, marketeers en het management alle nodige ondersteuning.

En precies daar kom jij tussen te zitten. Op het clubhuis (ons liefkozend genoemde hoofdkantoor) werken we samen in een energieke, informele en open sfeer.

We lunchen graag samen, zijn altijd in voor een biertje en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Samen werken we hard aan onze goals en dragen we bij aan de groei en het succes van Greyt.

 

Wat ga jij allemaal doen? Leggen wij uit.

Wanneer je begint met je (marketing) stage, zijn wij volop bezig met onze nieuwe website. Dat wordt jouw grootste project! Samen met je marketing collega’s ga je daar mee aan de slag. Het project kent diverse aspecten, zoals vlijmscherpe profielteksten schrijven, blogs en klantcases en andere content ontwikkelen. Maar ook zorgen dat de website SEO optimized is, de customer journey vloeiend laten lopen en dat daadwerkelijk elke knop het doet. Als klapper op de vuurpijl moet er ook een launch komen. Hoe gaan we dat doen? Een artikel in het FD of een event met klanten? Jij gaat ons helpen met dit vraagstuk.

Natuurlijk speelt er zich nog veel meer af op de marketingafdeling. Zo zijn we voortdurend bezig om beter inzicht te krijgen in onze data, gebruiken wij marketing automation om onze marketing funnels te boosten, geven we diverse workshops en webinars, zijn we continue bezig om vernieuwende content te ontwikkelen en draaien we verschillende marketing campagnes. Allemaal projecten waar jij tijdens je stage aan kan meewerken afhankelijk van wat er nodig is en ook vooral jouw interesses, leerdoelen en ambities.

 

Greyt Bonuspunten. Mooi meegenomen.

 • Een mooie stagevergoeding.
 • Een fijne werkplek met veel natuurlijk licht en een fantastisch uitzicht over Rotterdam.
 • Elke dag een gratis en gezonde lunch.
 • Een open cultuur.
 • Een volwaardig lidmaatschap tot het team.
 • Leuke vrijdagmiddagborrels bij de kroeg Verhip.
 • Een unieke kans om je netwerk te verbreden met 25 financieel directeuren die gezamenlijk een gigantisch nationaal en internationaal netwerk hebben op hoog niveau.

 

Wie zoeken wij? Jou!

We laten ons graag verrassen, maar volgens ons ziet jouw profiel er zo uit. Jij:

 • Bent een student in een richting zoals Communicatie, Marketing of Commerciële economie;
 • Bent opzoek naar een meeloop stage (geen afstudeerstage);
 • Je houdt van gezelligheid en je bezit een goede dosis humor;
 • Vindt schrijven leuk en dat gaat je ook goed af;
 • Hebt affiniteit met contentcreatie voor social;
 • Kan snel leren, bent heel nieuwsgierig en leergierig en je durft je tanden te zetten in moeilijke onderwerpen;
 • Hebt een creatieve mindset maar kan ook erg kritisch zijn;
 • Houdt van aanpakken;
 • Bent beschikbaar vanaf februari 2019.

 

Zin om kennis te maken? Gaan we doen.

Is dit de (marketing) stage waar jij naar op zoek bent? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Vooraf ontvangen wij graag jouw sollicitatie met je CV en motivatiebrief. Daarin zijn wij vooral benieuwd naar de projecten waaraan je hebt gewerkt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. De eerste gesprekken vinden plaats op 4 januari, stuur je brief daarom vóór 31 december.


Meer weten over Greyt en de knappe koppen die er werken? Neem eens een kijkje op onze LinkedIn pagina. Inhoudelijke vragen over de (marketing) stage? Stuur dan een berichtje naar één van de Greyt marketeers Jurjen of Anne-Claire  (marketing@greyt.nl)

 


Vacature Marketing Stage

 • Upload je CV
 • Upload je motivatie
 • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.