Scale-up Tuesday

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor jouw scale-up?

Greyt organiseert in samenwerking met De Breed & Partners,
Scale-up Tuesday; een geheel vrijblijvend online adviesgesprek van 45 minuten.

Tijdens Scale-up Tuesday krijg je kosteloos advies van de Finance en funding experts van Greyt en De Breed & Partners over de uitdagingen waar jij als scale-up tegenaan loopt.

Beschikbare data:

Bij iedere datum zijn meerdere tijdvakken mogelijk. Kies een tijdvak dat past binnen jouw agenda.

Datum n.t.b.

Over Scale-up Tuesday

Nog veel te vaak worden groeiplannen geremd door het gebrek aan kapitaal of ontoereikende financiële kennis en financieel inzicht. Zet uitdagingen om in kansen en laat uitdagingen je groeiplannen niet belemmeren.

Om scale-ups hierbij te ondersteunen, organiseert Greyt in samenwerking met De Breed & Partners Scale-up Tuesday. Tijdens Scale-up Tuesday zitten experts met ruime ervaring rondom groei en funding klaar om vraagstukken binnen jouw bedrijf te bespreken.

Bestaat jouw scale-up uit minimaal 10 fte of  heb je een omzet van meer dan 1 miljoen? Schrijf je dan in!

Rudolf Bellend Met Bomen

Wat kun je verwachten?

Tijdens het vrijblijvende online adviesgesprek bespreken we jouw pitch deck of businessplan voor jouw organisatie. De experts van Greyt en de Breed & Partners gebruiken dit ter verdieping en voorbereiding op het fundingvraagstuk dat je met ons wil bespreken.

Je start jouw gesprek met een pitch van maximaal 10 minuten. Tijdens het gesprek van 45 minuten stellen we vragen om meer te weten te komen over de huidige situatie en jouw uitdagingen. Vervolgens sparren we over de mogelijkheden en oplossingen. Door onze diverse expertises haal je altijd waardevolle inzichten uit het gesprek.

Still Greyt 11.2

Wil jij vrijblijvend advies?

Meld je dan aan voor Scale-Up Tuesday. Kies op de gewenste datum jouw eigen tijdslot.

Ontmoet onze scale-up CFO's

Tim Janssen
Als ondernemende CFO help ik bedrijven, scale-ups en investeerders met (internationale) business plannen realiseren, funding aantrekken, professionaliseren en groei te versnellen.

Erwin van Meeteren
Always due diligence ready! Met dit motto vul ik mijn rol als (parttime) Greyt CFO in bij Venture Capital gefinancierde scale-ups op het gebied van software development, SaaS, digitale media en e-commerce platforms.

Ralf van den Berg
Als Greyt CFO ben ik dé groeiversneller bij organisaties. Hands on, doorzettingsvermogen, ambitie, innovatie en een beetje lef gaan daar hand in hand.Ik voel me het meest thuis bij de scale-ups van deze wereld: jonge, innovatieve bedrijven met een enorme drive en durf om te groeien en impact te maken.

Over ons

Wie is Greyt?

Misschien denk je dat een CFO alleen is weggelegd voor de internationals van de wereld, voor het grootbedrijf. En niet voor een scale-up of het MKB. Maar dan stellen wij ons graag aan jou voor!

Bij Greyt voorzien wij namelijk ambitieuze ondernemers van de
beste CFO’s uit de branche, op een manier die het beste past bij de uitdaging van jouw organisatie. Dit kan dus parttime zijn, fulltime, flexibel of op projectbasis: net wat het bedrijf nodig heeft. En dat maakt onze oplossing passend en betaalbaar.

Wie is De Breed en Partners?

Innovatie is van doorslaggevend belang voor succesvol ondernemen. Maar gepassioneerde ondernemers worden nog te vaak belemmerd in hun zoektocht naar funding. Hier brengt De Breed & Partners graag verandering in. Zij helpen namelijk ondernemers met het financieren van innovatie door subsidies en fiscale regelingen aan te vragen die technologie, kennis en innovatie stimuleren. Ook matchen ze innovatieve ondernemers aan hun grote netwerk van business angels en fondsen. Met subsidie én finance consultants ondersteunt De Breed & Partners bedrijven binnen iedere fase van de innovatiecyclus.