Robert van der Woude nieuwe partner bij Greyt

 

Greyt verwelkomt Robert van der Woude als nieuwe partner binnen haar netwerk. Na ruim 13 jaar in de corporate staalsector te hebben gewerkt, voornamelijk als CFO, besloot Robert een nieuwe stap te maken in zijn carrière. Zijn missie is duidelijk: ambitieuze ondernemers helpen om te groeien en te innoveren.

Robert en Anita, Manager bij Greyt, vertellen over de nieuwe samenwerking.

Robert van der Woude
“Na lange tijd in verschillende functies gewerkt te hebben binnen een groot roestvaststaal concern, vooral ook als CFO voor een divisie, heb ik in 2016 besloten om het roer om te gooien. Mijn ervaringen en kennis wil ik delen met ambitieuze ondernemers, binnen het MKB, als ervaringsdeskundige. Echt waarde toevoegen, slagen slaan en innoveren.

Om echte waarde toe te voegen moet je op langere termijn betrokken zijn bij een onderneming. Om die reden zocht ik naar partners om binnen mijn eigen dienstverlening kwaliteit en continuïteit aan te kunnen bieden. Door toeval kwam ik in contact met Martijn Wassink en ontdekte ik dat Greyt mij kan bieden wat ik miste. Greyt biedt mij de juiste tools om mijn service aan de klant op een hoger niveau te brengen en mijn eigen efficiëntie te verbeteren. Plus, door mij aan te sluiten, heb ik nu ook collega’s waar ik kennis en ervaring mee kan uitwisselen. Het was een logische stap om te maken en het is een goede aanvulling op mijn mogelijkheden binnen de regio Limburg.”

Anita Hijmenberg
“Robert kwam bij ons binnen met een hele duidelijke boodschap. Hij wil als CFO gedreven ondernemers helpen omdat hij vanuit zijn ervaring ziet hoeveel slagen daar nog gemaakt kunnen worden. Die passie, daar zijn wij altijd naar op zoek. Robert is gespecialiseerd binnen de staalindustrie en heeft daar altijd hoge posities vervuld als eindverantwoordelijke bij bijvoorbeeld overnames, grote investeringen, productie & logistiek en new business, altijd in combinatie met finance. Hij heeft alle facetten meegemaakt. Als je zijn passie combineert met zijn ervaring, dan heb je een hele sterke strategische sparringpartner naast je zitten.

Hij is ook erg innovatiegedreven, zo is hij momenteel CFO bij een onderneming die de staalindustrie innoveert met blockchain technologie. Ook in zijn persoon zie je dat terug. Hij is een prettige gesprekspartner, to the point, positief ingesteld en heeft een echte Can Do mentaliteit. Wij zijn heel erg blij met Robert als nieuw lid van ons netwerk, een echte aanwinst voor Greyt.”

De aankomende maanden zal Robert zijn kennis delen in de vorm van cases en artikelen die je hier kunt volgen: https://www.greyt.nl/team/robert-van-der-woude/

Dit artikel is ook geplaatst op: Consultancy.nl

Robert van der Woude

Door zijn sociale karakter en goed ontwikkeld leiderschap is Robert de perfecte sparringpartner voor bedrijven in beweging.